Συζήτηση στην Λότζια για Όγκμποε, “παρατηρήσεις” του Δημάρχου και μετάλλια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Λαμπρινός συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης στην Λότζια με τον Αντίπα Σηφάκη και το Νίκο Νιόπλια όπου η κουβέντα είχε και μπόλικο ποδόσφαιρο. Το Gentikoule ήταν εκεί και κατέγραψε όλο το ρεπορτάζ.

Σήμερα το πρωί έδωσε από κοντά τα συγχαρητήρια για την άνοδο ο Δήμαρχος Ηρακλείου που δέχτηκε στην Λότζια τον πρόεδρο του ΟΦΗ και το Νίκο Νιόπλια.

Αφού λοιπόν έγιναν τα… εθιμοτυπικά με τον κύριο Λαμπρινό να δίνει τα συγχαρητήρια του στους ανθρώπους του ΟΦΗ, ξεκίνησε και η ποδοσφαιροκουβέντα με τον Δήμαρχο Ηρακλείου να λέει στο Νίκο Νιόπλια ότι ξεχώρισε από τον Φωστήρα τον Μάριο Όγκμποε. “Εκείνος ο παίκτης είναι πολύ καλός. Ποιος είναι, τον γνωρίζετε;” είπε ο Βασίλης Λαμπρινός που ρώτησε το Νίκο Νιόπλια αν είναι Έλληνας με τον τεχνικό του ΟΦΗ να του απαντάει καταφατικά και να του λέει πως “πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη που είναι και σε μικρή ηλικία”.

Στην συνέχεια, ο Αντίπας Σηφάκης είπε πως “έτσι οπως έγιναν τα πράγματα η άνοδος ήρθε δύσκολα. Δεν ειναι για πανηγύρια. Ήμασταν και παραμένουμε ερασιτεχνες παράγοντες. Έγιναν κάποια λάθη από αγάπη και όχι από δόλο. Όταν είδαμε ότι ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι και κινδυνεύαμε, κάναμε αναθεώρηση των πάντων αλλάξαμε προπονητή, μπατζετ και μπήκε η γνώση που δεν είχαμε χωρίς το Νιόπλια”. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ηρακλείου μιλώντας στον κύριο Σηφάκη του τόνισε ότι “θεωρώ μεγάλο επίτευγμα ότι πήρατε την ομάδα μέσα στην κριτή κρίση”.

Οι… παρατηρήσεις του Λαμπρινού
Πάντως, δεν έλειψαν και οι παρατηρήσεις από την πλευρά του Δημάρχου Ηρακλείου για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΟΦΗ κόντρα στον Φωστήρα χαρακτηρίζοντας “συντηρητικό”. “Διαφώνησα με τον τροπο παιχνιδιού τού ΟΦΗ γιατι ήταν συντηρητικός” είπε στον τεχνικό του ΟΦΗ που του απάντησε λέγοντας πως “αντί να μας κάνει καλό η αποβολή, μας έκανε κακό”.

Στην συνέχεια, ο Βασίλης Λαμπρινός έδωσε στους Αντίπα Σηφάκη και Νίκο Νιόπλια δύο μετάλλια εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου τιμώντας τους με αυτόν τον τρόπο για την επιστροφή του ΟΦΗ στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook