Κουτσιανικούλης στο Gentikoule: “Εμείς παίρνουμε δίκαια τις νίκες”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας συγκλονιστικός Βασίλης Κουτσιανικούλης εξιστορεί στο Gentikoule όσα έγιναν στον ΟΦΗ το πρώτο 20ημερο του Γενάρη και αποκαλύπτει: “Όταν ήρθε το ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό αποφασίσαμε να παίξουμε, είπαμε δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό στον ΟΦΗ”.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ έχει οργιάσει μέσα στον τελευταίο μήνα όπου μετράει τρία γκολ και τρεις ασίστ αποτελώντας έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου. Σε μια κατάθεση ψυχής στο Gentikoule, o Βασίλης Κουτσιανικούλης περιγράφει πως ο ΟΦΗ πέρασε από την κόλαση στον παράδεισο και κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε όταν όλοι του έδιναν λίγες, μόλις, ώρες ζωής.

«Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό που περάσαμε μέσα στις γιορτές ήταν πολύ δύσκολο. Πριν τις γιορτές πήραμε κάποιες υποσχέσεις και οι οποίες δεν τηρήθηκαν. Όλοι είπαμε μέσα μας ότι τελείωσε η ομάδα. Όταν γυρίσαμε, όσοι γυρίσαμε ήταν και κοντά το παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και είπαμε ότι θα παίξουμε, δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό στον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα που ήρθαν και ότι γινόταν σε κάθε παιχνίδι, ήταν αυτά που μας έδιναν δύναμη. Ήρθε και η διοικητική ηρεμία και όλα μπήκαν στην θέση τους» λέει αρχικά ο “Κούτσια” για τις πρώτες ημέρες του 2018 όταν ο ΟΦΗ βρέθηκε μπροστά από τον κίνδυνο της διάλυσης.

Συνεχίζοντας λέει για το πως διογκώθηκαν τα προβλήματα αλλά και για το ότι πλέον στον ΟΦΗ υπάρχει υγεία και διοικητική ηρεμία: «Η ομάδα δεν είναι από τον Σεπτέμβρη. Και τότε υπήρχαν προβλήματα, άσχετα ότι δεν έβγαιναν προς τα έξω. Τότε δεν υπάρχει η ηρεμία που υπάρχει τώρα. Αυτήν την στιγμή υπάρχει μια ηρεμία και μια σιγουριά με τους ανθρώπους που έρχονται στα αποδυτήρια και μας μιλούν. Υπάρχει μια υγεία, αυτό φαίνεται γιατί είναι καλό για όλους μας. Και σίγουρα τα παιδιά που ήρθαν θα μας βοηθήσουν για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί».

Αναφερόμενος στο τι τους έλεγε ο Νίκος Παπαδόπουλος προσπαθώντας να κρατήσει ενωμένη την ομάδα, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ήταν αφοπλιστικός: «Ο προπονητής έκανε τα πάντα προκειμένου η ομάδα να έχει ηρεμία. Είχαμε μείνει 15 παίκτες μας και έλεγε ότι θα βγει κάτι καλό. Μας έδινε ηρεμία και μέσα από όλα αυτά, ότι έγινε, έγινε για καλό τελικά».

Πλέον, ο ΟΦΗ βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την δεύτερη θέση και έξι από την κορυφή της βαθμολογίας και ο “Κούτσια” τονίζει ότι «είναι ξεκάθαρο ότι όλοι μας έχουμε αυτοπεποίθηση. Προσπαθούμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια από το πρώτο λεπτό». Ενώ για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια πρόσθεσε λέγοντας ότι «τα 15 – 16 άτομα που μείναμε στην ομάδα, εκτός του ότι δεθήκαμε περισσότερο, το βγάλαμε και ως αντίδραση μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε να στηρίξουμε την ομάδα και να κάνουμε αυτό που κάναμε και μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει» και για την συνέχεια υπογράμμισε πως «αν δούμε το πώς παίρνει τα παιχνίδια ο Άρης, γιατί τώρα τελευταία βλέπουμε πολλά και διάφορα και πως τα παίρνουμε εμείς, υπάρχει διαφορά. Ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή τα παίρνουν όλα τα παιχνίδια πολύ πιο δίκαια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook