Οι Κινέζοι αποθεώνουν τον Ευγένιο Γκέραρντ: Ένα πανέμορφο αφιέρωμα για τον “Μίστερ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παγκόσμιο αντίκτυπο απέκτησε ο μύθος του Ευγένιου Γκέραρντ με την κινέζικη ιστοσελίδα inmediahk.net να αποθεώνει τον Ευγένιο Γκέραρντ που τον συγκρίνει με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τον Αρσέν Βενγκέρ!

Oι Κινέζοι κάνουν μια ιστορική αναδρομή στην 15ετια του Ευγένιου Γκέραρντ στον πάγκο του ΟΦΗ. Αναφέρονται με ιδιαίτερα τιμητικούς χαρακτηρισμούς στον “Ολλανδό” και αναφέρουν παράλληλα αρκετές λεπτομέρειες για την προπονητική του καριέρα.

Από το ότι όσο ήταν στην Ρόντα, παρέμενε πάντοτε συνεργάτης των πρώτων προπονητών μέχρι και την έλευση του στην Κρήτη το καλοκαίρι του 1985. Στην συνέχεια γίνεται αναφορά στο πως ο ΟΦΗ μπήκε “σφήνα” ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μέχρι και την τελευταία του χρονιά στον πάγκο της ομάδας όταν και εκείνη κέρδισε την συμμετοχή της στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Οι Κινέζοι κάνουν ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι από τον ΟΦΗ βγήκαν παίκτες που έκαναν διεθνή καριέρα όπως οι Μαχλάς, Ντιάρα, Σαμαράς ενώ λόγω της 15ετους θητείας του στον σύλλογο τον συνέκριναν με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τον Αρσέν Βενγκερ που συμπλήρωσαν δεκαετίες ολόκληρες στους πάγκους των ομάδων τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook