Η Nova… κλείνει το μάτι στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ που διαπραγματεύεται μόνος του και όχι με τους μικρομεσαίους και η συνδρομητική που έχει χτυπήσει την πόρτα του για περισσότερους από δύο μήνες.

Είχαμε αναφέρει εδώ και λίγες εβδομάδες ότι έχει ξεκινήσει με υψηλούς ρυθμούς ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου. Στον ΟΦΗ θέλουν να είναι προετοιμασμένοι σε όλα τα ενδεχόμενα και να ξεκινήσει ο προγραμματισμός με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει κανένα κενό στην υλοποίηση του. Ένα βασικό κομμάτι αυτού του σχεδιασμού αποτελεί και το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε αφενός η εποχή των “παχιών αγελάδων” έχει περάσει ανεπιστρεπτί και αφετέρου ο ΟΦΗ είναι “ευλογημένος” που είναι ένας σύλλογος με δυναμική, ιστορία και η δυναμική του δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις ομάδες που χαρακτηρίζονται ως “άστεγες” και αγωνίζονται στην Σούπερ Λιγκ.

Τι ομοιότητες υπάρχουν ανάμεσα στον ΟΦΗ και ομάδες όπως οι Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός; Η δυναμική τους δεν έχει καμία σχέση και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν καλά και στην ΠΑΕ αλλά και στα υψηλά κλιμάκια της Nova. Και αναφέρουμε τα στελέχη της συνδρομητικής τηλεόρασης γιατί ποντάρουν σε αυτήν ακριβώς την μεγάλη δυναμική που έχει ο σύλλογος.

Ο τίτλος του εν λόγω κειμένου έχει άμεση σχέση με το ρεπορτάζ: Η Nova ήταν εκείνη που προσέγγισε πρώτη τον ΟΦΗ όταν άρχισε να ξεκαθαρίζει το θέμα της ανόδου και από εκεί και πέρα, όλα πήραν τον δρόμο τους. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται στην τελική ευθεία και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σχεδόν έχει “κλειδώσει” η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και εξελίξεις αναμένεται να έρθουν αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Football League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook