Κοιλιάρας: “Τελειώσαμε μέσα σε 5 λεπτά”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Κοιλιάρας ευχαρίστησε το Νίκο Παπαδόπουλο και τον ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν και παράλληλα αναφέρθηκε στις δύο ανόδους που κατάφερε να πετύχει από το 2015.

«Σε 5 λεπτά τελειώσαμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπώ σε παζάρια με τον ΟΦΗ. Ηθελα πολύ να μείνω στην ομάδα αυτό με ενδιέφερε» είπε αρχικά ο Γιάννης Κοιλιάρας στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτό. Ηρθα στην ομάδα στην Γ’ Εθνική και έφτασα μαζί της στην Σούπερ Λίγκ. Αυτό ήθελα να κάνω και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά».

Για την επιστροφή του ξανά, στην Σούπερ Λιγκ λέει «θα έχω μια ακόμη ευκαιρία να παίξω ξανά στην μεγάλη κατηγορία. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας, που με εμπιστεύθηκαν».

Ενώ για το πρόσωπο που μπορεί να παρουσιάσει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ τονίζει ότι «με τη δυναμική που έχει και τον κόσμο, ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει μια πολύ καλή πορεία. Εχουμε ένα καλό κορμό και είμαστε δεμένοι ομάδα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και είμαι σίγουρος για αυτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook