“Έπρεπε να δώσει εισιτήρια ο Πλατανιάς στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε αντιδιαστολή με τον επίσημο Πλατανιά που αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον ΟΦΗ, το μεγαλύτερο οπαδικό κομμάτι των Χανίων, οι φίλαθλοι του ΑΟΧ τονίζουν ότι «η στάση της ΠΑΕ Πλατανιάς είναι κατακριτέα. Ένα παιχνίδι – γιορτή χρειάζεται φιλάθλους όλων των ομάδων».

Το Gentikoule επικοινώνησε με τον Γιώργο Μπινάκη, πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλάθλων του ΑΟ Χανιά Blue Boys, και του ζητήσαμε την άποψη του για την παρουσία του ΟΦΗ στην πόλη των Χανίων την επόμενη Δευτέρα.

Ένα παιχνίδι, για πρώτη φορά στην ιστορία του Κρητικού ποδοσφαίρου, μεταξύ δύο ομάδων του νησιού θα μπορούσε να αποτελέσει μια γιορτή για την Κρήτη. Αντ’ αυτού, ο επίσημος Πλατανιάς αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον ΟΦΗ επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και «μεγάλης ζήτησης από την πλευρά των φιλάθλων των Χανίων».

Αρχικά, θελήσαμε να μάθουμε την άποψη του πιο δυναμικού συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων στα Χανιά για το αν… υπάρχει πρόβλημα με φιλάθλους του ΟΦΗ. Όπως τόνισε ο Γιώργος Μπινάκης στο Gentikoule: «Αυτό ίσχυε πριν από 15 χρόνια, ήταν απόψεις ξεπερασμένες. Τουλάχιστον από την πλευρά των οπαδών του ΑΟ Χανιά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εμείς ως Blue Boys έχουμε βάλει τον ΑΟ Χανιά πάνω από κάθε άλλη ομάδα. Δεν μας νοιάζει καμία άλλη παρά μόνο ο ΑΟ Χανιά. Ο ΟΦΗ είναι στην Α’ Εθνική τα τελευταία 35 χρόνια και πρόκειται για έναν σύλλογο με μεγάλη παράδοση και την δική του ιστορία. Εμείς, σαν οπαδοί του ΑΟ Χανιά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και με κανέναν. Πάντα έχουμε ως προτεραιότητα την δική μας ομάδα».

Τέλος, σχολιάζοντας την απόφαση του επίσημου Πλατανιά για την μη παραχώρηση εισιτηρίων στον ΟΦΗ για τις ανάγκες των φιλάθλων του, ο πρόεδρος των Blue Boys επισήμανε ότι «το ποδόσφαιρο πρέπει να το βλέπει όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερος κόσμος και φίλαθλοι των δύο ομάδων. Για εμένα αυτή η απόφαση είναι κατακριτέα. Ποιον θα πείραζαν και τι χώρο θα έπιαναν στο γήπεδο 200 φίλαθλοι;»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook