Πολύ κακό για το τίποτα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την «φούσκα» με τις ενημερότητες, οι διάφοροι «κύκλοι» των Αθηνών προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους να πλήξουν τον ΟΦΗ. Και το Gentikoule αναλύει…

Κάνεις μια βόλτα στο διαδίκτυο και προσπαθείς να ενημερωθείς. Και αντί να ενημερωθείς, σε πιάνει η καρδιά σου και νομίζεις ότι αύριο… δεν θα υπάρχει ΟΦΗ. Τα ίδια έκαναν και με τις ενημερότητες και την ΕΕΑ. Και αποδείχθηκε μια μεγάλη «φούσκα» όλο το θέμα αφού ο ΟΦΗ δικαιώθηκε πανηγυρικά αποδεικνύοντας ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση ούτε με την τροπολογία, ούτε και με όσα ανέφεραν περί προσωρινών ενημεροτήτων. Βέβαια, ο κόσμος ανησυχεί και αυτό είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Όταν βλέπει να «χτυπούν» τον ΟΦΗ από δεξιά και από αριστερά, ο κόσμος αναστατώνεται και κανένας δεν μπορεί να του πει τίποτα.

Το νέο θέμα που «έσκασε» – ως δια μαγείας από τα ίδια συμφέροντα που «έσκασαν» και τα προηγούμενα – έχει μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος. Και η αλήθεια είναι μια: Όλα γίνονται γύρω από την προσπάθεια του ΟΦΗ που αφορά το άρθρο 99. Και επειδή υπάρχουν διάφοροι που απειλούσαν τον σύλλογο, τώρα προσπαθούν να πλήξουν τον ΟΦΗ χτυπώντας τον δεξιά και αριστερά.

Τι ισχύει λοιπόν: Η ΕΠΟ προσπαθεί να πιέσει τον ΟΦΗ ώστε εκείνος να κάνει πίσω για τις ενέργειες που αφορούν την παραπάνω υπόθεση. Ακόμα και αν υπάρξει ανάκληση της απόφασης – στον ΟΦΗ περιμένουν να πάρουν το σκεπτικό της – η μόνη κύρωση που υπάρχει για τον σύλλογο θα είναι αυτή που αφορά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Δηλαδή, εφόσον γίνει ανάκληση της άδειας ο ΟΦΗ θα μπορεί να πάρει έναν ποδοσφαιριστή άνω των 24 χρονών και τους υπόλοιπους κάτω των 24. Δεν υπάρχει ούτε πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι ούτε διάφορα άλλα παλαβά που γράφονται δεξιά και αριστερά. Αυτό είναι το μοναδικό στοιχείο που ισχύει και τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook