“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 24 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Ο Γιώργος Μακρής και ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι ήταν τα κεντρικά πρόσωπα χθες στον ΟΦΗ, αφού παρέλαβαν τα βραβεία τους για την 7η αγωνιστική, όπου οι Κρητικοί άλωσαν τη Λεωφόρο. Ο πρώτος αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής και ο δεύτερος πήρε το βραβείο του καλύτερου τέρματος της αγωνιστικής. Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ παρέλαβαν Τα,βραβεία τους από τους Νίκο Σατσάκη και Μαρία Ψυλλάκη, στα πρόσωπα των οποίων η ΠΑΕ τίμησε όλους τους φίλους της ομάδας που και φέτος δίνουν βροντερό «παρών» στο «Γεντί Κουλέ».
Η Μαρία Ψυλλάκη έδωσε το βραβείο του καλύτερου γκολ στον Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος γιατί σκόραρα στο πρώτο μου παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και κατέκτησε τη νίκη εκτός έδρας παίρνοντας βαθμούς που θα μας φανούν πολύτιμοι στο μέλλον». Για τη συνάντηση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν σημαντική νίκη, αλλά έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα με τον Αστέρα, που είναι πολύ καλή ομάδα. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».
Για την Εθνική Γεωργίας: «Θέλω να κληθώ ξανά στην Εθνική. Έχω παίξει 17 παιχνίδια και αν παίζω καλά, ελπίζω να με ξανακαλέσει ο προπονητής». Για τον στόχο του Γιουρόπα Λιγκ που έχει αναφέρει: «Γιατί όχι; Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να παίζω πάντα για τη νίκη. Δεν είναι κακό να βάζουμε στόχους. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα έχει φέτος πολύ καλή σεζόν».
Στη συνέχεια ο Νίκος Σατσάκης βράβευσε τον Γιώργο Μακρή, ο οποίος υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Όλη η ομάδα με βοήθησε για να κερδίσω αυτό το βραβείο. Θέλω να το αφιερώσω σε όλους όσους αποτελούν κομμάτι της ομάδας του ΟΦΗ». Για τη συνάντηση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη και να κοιτάξουμε το επόμενο». Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα. Τα κοιτάμε ξεχωριστά». Για την πρώτη του βράβευση: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Sportday

Σε όλους όσοι αποτελούν κομμάτι του ΟΦΗ αφιέρωσε το βραβείο του MVP της 7ης αγωνιστικής ο Γιώργος Μακρής. «Εχουμε μπροστά μας ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, αυτό που έρχεται με τον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον είναι δυνατές όλες οι ομάδες και δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο». Παράλληλα, το βραβείο του παρέλαβε και ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι. για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. «Εχουμε ήδη ξεχάσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα με τον Αστέρα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook