Στο 92′ ισοφάρισε τον Άρη ο Παναθηναϊκός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άρης κέρδισε πέναλτι μόλις στο 5ο λεπτό σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή του Ινσούα στον Γκάμα, ωστόσο ο τελευταίος, που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Διούδη, που έπεσε στη σωστή πλευρά και απέκρουσε την μπάλα, στερώντας έτσι το γκολ στην παλιά του ομάδα.
Η μπάλα πάντως στήθηκε στην άσπρη βούλα, με τον Γιουνές να νικά τον Διούδη, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους. Τελικώς ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τον Άρη με το ίδιο νόμισμα στο 92′ με το πέναλτι του Χατζηγιοβάννη όταν ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Άρης: Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Μενέντες, Σιώπης, Μπάσα, Γκάμα, Ντιγκινί (73′ Ματίγια), Ματέο Γκαρσία (79′ Μάβραϊ), Γιουνές.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (74′ Χατζηθεοδωρίδης), Γιόχανσον, Κάτσε (74′ Καμπετσής), Κουρμπέλης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Μπουζούκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook