Παρασκήνια

Gentikoule.gr / 29/03 18:40

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

Μανώλης Σαρρής / 28/03 18:29

Και αν σου κάτσει;

Ο κακός ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Καλλιθέα θα πρέπει να μείνει στο χθες και να μην επαναληφθει τέτοια εικόνα λόγω μιας παράμετρους που όλοι πάμε να την ξεχάσουμε.

Μανώλης Σαρρής / 28/03 17:22

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και ο Κιάσσος

Ο άνθρωπος Κώστας Κιάσσος είναι πολύ σημαντικότερος από τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κιάσσο και αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά με την περίπετεια υγείας του 4χρονου Γιώργου.

Μανώλης Σαρρής / 24/03 13:18

Λέμε για τον ΟΦΗ αλλά στην Λαμία το τερμάτισαν!

Πολλές φορές έχουμε τονίσει την πολιτική που ακολουθεί ο ΟΦΗ στις τιμές των εισιτηρίων αλλά στην Λαμία το τερμάτισαν με τις τιμές στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά. Διαβάστε πόσο κοστίζει το ακριβότερο εισιτήριο!

Μανώλης Σαρρής / 23/03 17:43

Το δικό τους ευχαριστώ…

Οι παίκτες του ΟΦΗ δεν ξέχασαν πως παρότι υπήρχε απογοήτευση για την ήττα στα Τρίκαλα είδαν τον κόσμο να τους συμπαραστέκεται.

Μανώλης Σαρρής / 23/03 15:17

Γιατί τόσο μίσος ρε παιδιά;

Πιστεύαμε ότι οι εποχές της «κόντρας» Χανίων – Ηρακλείου είχαν περάσει ανεπιστρεπτί αλλά δυστυχώς κάποιοι, από την Δυτική Κρήτη, φροντίζουν να την συντηρούν χωρίς λόγο και αιτία.