Ζλατιλίδης: “Το τεράστιο brand name του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το όνειρο της ανόδου και ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος έχει όλα τα εχέγγυα για να στηρίξει την ιστορική παρουσία στην μεγάλη κατηγορία. Αποκάλυψη ότι μπορεί να γίνουν στο Ηράκλειο οι αγώνες της δεύτερης φάσης των πλέι – οφ ανόδου.

Ο ΟΦΗ μπαίνει στην μάχη της ανόδου διεκδικώντας το όνειρο της ανόδου στην Volley League για πρώτη φορά στην ιστορία του και την Παρασκευή ξεκινούν οι αγώνες της πρώτης φάσης των πλέι – οφ ανόδου. Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τις πιθανότητες που διεκδικεί ο ΟΦΗ και τόνισε ότι όλα είναι ανοικτά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ζλατιλίδης στον Athletic Radio 104,2

Για τους αγώνες μπαράζ: “Έφτασε η ώρα να λογαριαστούμε, πάμε στους αγώνες μπαράζ όπου ο αρχικός στόχος είναι να πάρουμε το ένα από τα δύο εισιτήρια για την δεύτερη φάση που θα κρίνει και την άνοδο”.

Για το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο η δεύτερη φάση: “Καταθέσαμε τον φάκελο που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου η δεύτερη φάση, εφόσον προκριθεί ο ΟΦΗ, να φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο. Όμως, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συναινέσουν και οι άλλες τρεις ομάδες και η προκήρυξη αναφέρει ότι έστω μια να αρνηθεί τότε προτείνεται άλλο μέρος”.

Για το αν ο ΟΦΗ συγκαταλέγεται στα φαβορί: “Δεν είμαστε το φαβορί. Σίγουρα, ΟΦΗ και Εθνικός έχουν μια δυναμική. Θεωρητικά έχουμε τις ικανότητες για να πάρουμε την μια από τις δύο πρώτες θέσεις και να προκριθούμε στην δεύτερη φάση. Το σημαντικότερο παιχνίδι είναι η πρεμιέρα με την Παλλήνη αφού αν το κερδίσουμε, τότε θεωρητικά έχουμε το πάνω χέρι με την Ρόδο και κατά συνέπεια η τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Εθνικό δεν θα έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον”.

Για την φετινή σεζόν: “Το μεγάλο κέρδος της φετινής χρονιάς είναι ότι με την πρόκριση μας στους αγώνες μπαράζ, πήραμε το εισιτήριο για την Pre League που είναι η καινούργια κατηγορία της νέας χρονιάς. Εκεί θα γίνει ένα πρωτάθλημα με την συμμετοχή 12 ομάδων από όλη την Ελλάδα και ουσιαστικά η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο αφού δεν θα παίξει ξανά στην Α2 που από του χρόνου θα είναι η τρίτη τη τάξει κατηγορία”.

Για το πως βρίσκουν τον ΟΦΗ τα πλέι – οφ ανόδου: “Ουσιαστικά είχαμε μεγάλο προβάδισμα από τον 1ο γύρο, στον 2ο κάτι οι τραυματισμοί, κάτι το ροτέισον, κάναμε 1-2 στραβοπατήματα. Είχαμε πάρει αρκετά νωρίς το εισιτήριο για τα μπαραζ. Φτάσαμε πλέον στο σημείο για το οποίο προετοιμαζόμαστε. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροι. Ευτυχώς τώρα όλοι είναι καλά και η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Είναι η μεγάλη μάχη του τριημέρου. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, είναι ξεχωριστά παιχνίδια και με τα αποτελέσματα μας εξαργυρώνουμε την προσπάθεια όλου του χρόνου”.

Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να αγωνιστεί στην Volley League: “Ο ΟΦΗ μπορεί να ανταπεξέλθει και στην μεγάλη κατηγορία. Θα οργανώσουμε ανάλογα την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Όμως, προς το παρόν αυτό αποτελεί ένα μακρινό όνειρο γιατί απέχει κάποιες ημέρες. Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη υπομονή και να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι”.

Για την συμπαράσταση του Γιάννη Δανδάλη: “Ο κινητήριος μοχλός είναι ο Γιάννης Δανδάλης. Αυτός μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε και σίγουρα είναι μεγάλη ικανοποίηση και για εκείνον. Όσο η ομάδα πηγαίνει καλύτερα, θα τον κάνουμε να χαίρεται περισσότερο”.

Για την συμπαράσταση του κόσμου του ΟΦΗ: “Ο κόσμος χάρηκε το παιχνίδι και πιστεύω πως είδε και ικανοποιητικό θέαμα. Ελπίζω και εύχομαι να προσπαθήσουμε να κάνουμε πρωταγωνιστικό τον ΟΦΗ σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ο ΟΦΗ σαν brand name και σαν σύλλογος έχει την δυναμική για να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook