Πλήρης ιατρική κάλυψη για τα παιδιά των “Κ” της ΠΑΕ με την ενίσχυση του ιατρικού team

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στα πλαίσια της πλήρους ενίσχυσης των τμημάτων υποδομής, σε όλα τα επίπεδα, οι γιατροί – ορθοπεδικοί Γιώργος Βασιλάκης και Φάμπιο Πικάρντι ενισχύουν το ιατρικό team της Elite Aκαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι δύο γιατροί εντάχθηκαν ήδη στο ιατρικό team των ακαδημιών της ΠΑΕ ΟΦΗ στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης που επιχειρείται αφού ήδη υπάρχουν και άλλες ειδικότητες που βρίσκονται καθημερινά τόσο δίπλα στα παιδιά, όσο και στους γονείς τους.

Το who is who του Φάμπιο Πικάρντι

Ο Fabio Picardi κατάγεται από την Νάπολη της Ιταλίας. Είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός, με ειδίκευση στην επανορθωτική χειρουργική, την τραυματολογία και τις αθλητικές κακώσεις. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου «Universita degli Studi Di Napoli Federico Secondo». Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο καθώς και στην Ορθοπαιδική κλινική του Π.Α.Γ.Ν.Η όπου απέκτησε τον τίτλο Ειδικότητας “Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας”. Το 2019 απέκτησε τον τίτλο Ειδικότητας Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και έκανε μετεκπαίδευση στο Metropolitan Hospital. Από τον Απρίλιο του 2020 και για δύο χρόνια διετέλεσε Επιμελητής Β’ Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας.

Το who is who του Γιώργου Βασιλάκη

Ο Γιώργος Βασιλάκης είναι χειρουργός ορθοπαιδικός, με ειδικότητα στην ορθοπεδική & τραυματολογία. Σπούδασε στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου “Universita degli studi di Roma la Sapienza” στην Ρώμη, εκπαιδεύτηκε στη χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και ειδικεύτηκε στην ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Εξειδικεύεται στην επανορθωτική χειρουργική ισχύου και γόνατος, την αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, τη θεραπεία παθήσεων της σπονδυλικής στήλης και ώμου καθώς επίσης και την αντιμετώπιση παθήσεων της άκρας χείρας και την παιδοορθοπαιδική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook