Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ έχασε στο ΒΑΚ από την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αν και βρέθηκε να κερδίζει η Κ17 μέχρι το 90ο λεπτό με 2-1, δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να γνωρίσει την ήττα με 2-3.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δυο φορές μπροστά στο σκορ και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τις καθυστερήσεις, η Κ17 του ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 2-3 από την αντίστοιχη της ΑΕΚ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K17.

H ομάδα μας άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό, με τον Παντερή να πλασάρει εύστοχα εντός περιοχής, μετά από πάσα του Πατραμάνη. Στο 20’, μετά από ωραία ανάπτυξη, η μπάλα έφτασε στον Παντερή, ο οποίος έκανε τη σέντρα από δεξιά, με τον Πατραμάνη να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παπαβασιλείου.

Στο 29’ ο Μπουστζοκάι είχε απάντηση στις προσπάθειες των Κολοκοτρώνη και Ζούλια, ενώ στο 30’ η ομάδα μας έχασε μια ακόμη ευκαιρία με τον Πατραμάνη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι στο 48’, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Κολοκοτρώνης, νικώντας τον γκολκίπερ της ομάδας μας για το 1-1.

Στο 80’ ο ΟΦΗ πήρε ξανά το προβάδισμα, όταν ο Μπεϊνάς πέρασε τους αντιπάλους του, απέφυγε τον τερματοφύλακα και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 90+1’ η ΑΕΚ ισοφάρισε εκ νέου με τον Παναγιωτόπουλο, ενώ μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Κολοκοτρώνης πλάσαρε από πλάγια θέση και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Κ17 ΟΦΗ (Θ. Ελευθεριάδης): Μπουστζοκάι, Κοζυράκης, Καινουργιάκης, Λαγουδάκης, Χαραλαμπάκης, Ντάγια, Παντερής (73’ Μπεϊνάς), Χαραλάμπης (85’ Κωνσταντακόπουλος), Πατραμάνης (66’ Σωμαράκης), Χνάρης (85’ Δάρλας), Τσελεγγίδης (46’ Καστελλιανάκης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook