Διπλό στην Λαμία για την Κ19 του ΟΦΗ με Φαϊτάκη, Φανουράκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τον Φαϊτάκη να σκοράρει και να κερδίζει πέναλτι η Κ19 του ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από την Λαμία επικρατώντας με 2-1.

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την άδικη ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πέτυχαν τα παιδιά του Μανώλη Πατεμτζή. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από την Λαμία και ευτύχησε να προηγηθεί στο 12ο λεπτό με γκολ του Φαϊτάκη, έπειτα από πάσα του Πιστικού, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήρθε και το 0-2. Ο Φαϊτάκης κέρδισε το πέναλτι, ο Φανουράκης ανέλαβε την εκτέλεση του διπλασιάζοντας τα τέρματα του ΟΦΗ.

Στο 41′ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3 με τον Τρόπουλο να αποκρούει με δυσκολία το σουτ του Πιστικού. Στο 43′ η Λαμία μείωσε σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπρόπουλου ενώ στο 55′ άγγιξαν την ισοφάρισε με τον Βρέττα να έχει δοκάρι. Στο 67′ πρωταγωνίστησε ξανά ο τερματοφύλακας της Λαμίας που με εντυπωσιακή επέμβαση απέκρουσε το σουτ του Φανουράκη για να παραμείνει το 2-1 υπέρ του ΟΦΗ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Καλαϊτζάκης (89’ Βιδιαδάκης), Σημαντηράκης, Σέχου, Χότζα, Μερκούρης, Πιστικός (89’ Μπλίντο), Ζαχαριουδάκης, Φανουράκης (81’ Τακάκης), Φαϊτάκης, Αδαμάκης (75’ Πορτοκαλίδης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook