«Εύκολα παιχνίδια στην Α2 δεν υπάρχουν»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ήττα του ΟΦΗ από το Πέραμα τονίζοντας ότι αποδείχθηκε πως δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι στην Α2 ενώ κάνει και τις δικές του διευκρινίσεις…

Μετά το στραπάτσο με το Πέραμα συμπεραίνουμε ότι στην Α2  αν δεν ιδρώσεις και δεν είσαι σοβαρός  ότι ομάδα και να έχεις, θα το πάθεις το στραπάτσο και… θα τρέχεις.

Όπως εμείς το Σάββατο που είδαμε τους αντιπάλους να παίζουν πιο μαχητικά, και πιο έξυπνα και να μας παίρνουν το ροζ φύλλο.

Σίγουρα οι απουσίες των Καραδολάμη, Μπαλάφα και Σκαμνάκη επηρέασαν το αγωνιστικό μας προφίλ αλλά με αντίπαλο την υποδεέστερη ομάδα του Περάματος έπρεπε να κερδίσουμε.

Φαινόταν (τουλάχιστον μέχρι την διακοπή του στο29’) ότι παίζαμε χωρίς πάθος και έπρεπε να μπει στο παιχνίδι ο Τσερκιτζόγλου για να ανεβάσει ψυχολογικά όλους τους άλλους αλλά και την κερκίδα.

Μια κερκίδα που είχε ”ξενερώσει” από την αρχή του παιχνιδιού με την εικόνα της ομάδας μας. Ξύπνησε όταν πλησιάσαμε στο σκορ αλλά μετά θυμήθηκε τα… παλιά με την είσοδο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Και παιδιά μια διευκρίνιση:

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο.

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πετάμε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Είτε κάποιος αντίπαλος μας βρίσει χυδαία , είτε μας φτύσει , είτε μας κάνει κάποια χειρονομία:

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κάνουμε ακρότητες όπως το Σάββατο διότι κάνουμε κακό στην ομάδα μας, και μπορεί να χάσουμε και να φταίει η εκκένωση του γηπέδου ( το οποίο και έγινε), να τιμωρηθεί η έδρα μας ( το οποίο και έγινε).

Όποιος δεν μπορεί να ανεχτεί τα παραπάνω, σίγουρα θα είναι καλύτερα να ΜΗΝ  έρχεται στο γήπεδο.

Τώρα κινδυνεύουμε με ήττα το προσεχές Σάββατο με τον Πανερυθραϊκό να μείνουμε από πολύ νωρίς μακριά από την κορυφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Πολυ καλα τα λες Νικο αλλα ποιος τα ακουει? Εχουμε ξαναπεσει στη παγιδα των αντιπαλων αλλα μυαλο δε βαζουμε! Δε μπορει να ειμαστε εμεις οι μαγκες που θα τους δερνουμε ολους! Ας φαμε τωρα μια βαρβατη τιμωρια για να δουμε ποσο βοηθησαμε την ομαδα μπας και βαλουμε μυαλο στο μελλον…
    Οσο για την ομαδα με απογοητευσε. Δε γινεται να χανεις ενα παιχνιδι στην εδρα σου απο κατωτερη (θεωρητικα) ομαδα που της απεβαλλαν δυο βασικους παικτες και τη κερδιζεις με 5 ποντους 2 λεπτα πριν ληξει το παιχνιδι! Η αμυνα μας ηταν ανυπαρκτη με το περαμα…
    Και δε φτανουν ολα αυτα χασαμε και 2 πολυ καλους παικτες απο τραυματισμο…
    Καλυτερα να σοβαρευτουμε και να κοιταξουμε πρωτα τη σωτηρια και αν ερθει και η ανοδος εχει καλως…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 + 1 =