Καλή νίκη με Ερυθραία, άντε να κερδίσουμε και το Παγκράτι!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Nίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για το ερχόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ με το Παγκράτι αλλά και το πως η ομάδα μαθαίνει να αγωνίζεται κόντρα στα προβλήματα της.

Η νίκη την προηγούμενη αγωνιστική όχι μόνο μας έδωσε τους 2 βαθμούς αλλά έδειξε ότι η ομάδα μαθαίνει να παίζει και να αφήνει πίσω…  τα προβλήματα.

Άλλο παίχτη δεν φαίνεται η ομάδα να παίρνει για να αναπληρώσει τα κενά από τους τραυματισμούς, αφού και λεφτά … δεν υπάρχουν αλλά και αν πάρεις κάποιο παίχτη μέχρι να εγκλιματιστεί θα χρειαστεί κανένα δίμηνο όσο δηλαδή θα κάνουν να επανέλθουν οι τραυματίες.

To Παγκράτι σίγουρα δεν μας ”τρομάζει” αφου φαίνεται να έχει λειψό ρόστερ και δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα αλλά όπως έγραφα τις προάλλες ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Έτσι περιμένουμε την  ομάδα  πιο δεμένη, και να ξέρουν οι παίχτες πως να ξεπερνάνε τις δυσκολίες από μόνοι τους χωρίς την δικαιολογία των απουσιών.

Ζημιές γίνονται από το πουθενά και για αυτό πρέπει όλοι να δείξουν σοβαρότητα.

Υ.Γ. Σοβαρότητα όχι μόνο από τους παίχτες αλλά και από τους φιλάθλους μας.

Ούτως ή άλλος αν θέλουμε να έχουμε όνειρα για Α1 και να φτιαξουμε αγωνιστικό πρόσωπο Α1 θα πρέπει και το εξωαγωνιστικό να είναι επιπέδου Α1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. epanerxetai k o skamnakhs..opote o mpardas tha eleutherwthei apo thn thesh 4 pou ton evaze o vlaxos…xaname pontous stis epitheseis apo th stigmh pou den htan sthn fysikh tou thesh !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 3 =