Νίκος Δελατόλας: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη εντός έδρα ήττα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για την αναγκαιότητα να μην γίνει ποτέ ξανά άλλη “γκέλα” στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ και καλεί… Λιούις και Τσερκιτζόγλου να “κλειδώσουν” τον Σάββα Ηλιάδη.

Εύκολη νίκη με Παγκράτι κάναμε το προηγούμενο Σάββατο παίζοντας καλό μπάσκετ δείχνοντας από την αρχή του παιχνιδιού την ανωτερότητα μας. Οι παίκτες μας μπήκαν δυνατά και αποφασισμένοι αλλά το κυριότερο μπήκαν  ΣΟΒΑΡΟΙ!

Προσπαθήσαμε και βάλαμε την μπάλα κοντά στο καλάθι όπου οι ψηλοί μας έκαναν… πάρτι. Τουντζιαράκης και Κατιάκος παίζανε μόνοι τους και έδειξαν ότι  μπορούν να παίζουν άνετα   μαζί στην πεντάδα.

Το πρόβλημα των τραυματισμών του Καραδολάμη και Μπαλάφα, φαίνεται όταν ο ένας από τους δύο «πύργους» είναι στον πάγκο λόγω κούρασης ή φάουλ. Με τον Μπάρδα στο ”4” είμαστε το ίδιο καλοί επιθετικά αλλά δεν μπορεί να μαρκάρει ψηλό παίκτη(εξάλλου δεν είναι τεσσάρι), και με τον Σκαμνάκη είμαστε καλύτεροι αμυντικά και δυσκολευόμαστε στην επίθεση(βάλε ρε Μάριε 2 «τριποντάκια» να ανοίξει η άμυνα!!!).

Περιμένοντας τον Λιούις και Πρόδρομο να δένουν κόμπο τον  «μπόμπερ» Ηλιάδη (32 πόντους έβαλε στο ντέρμπι με την Κηφισιά) και να είμαστε και πάλι ΣΟΒΑΡΟΙ , πιστεύω  ότι δεν  θα έχουμε πρόβλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 2 =