AΛΛΑΓΗ ΣΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δυστυχώς με τόση ατυχία που έχει η ομάδα μας φέτος αναγκαστικά οδηγούμαστε να πούμε ότι ο στόχος της ανόδου μετατρέπεται σε ΠΑΡΑΜΟΝΗ.

Η ατυχία της ομάδας μας δεν έχει όρια φέτος.

Με τρεις σοβαρούς τραυματισμούς (εκ των οποίων τα δύο χειρουργεία ) και με 4 χαμένα  σχεδόν ”δικά σου ”παιχνίδια στις πρώτες 8 αγωνιστικές τότε όχι άνοδος δεν έρχεται αλλά πρέπει να παλέψεις για την σωτηρία αφού φέτος πέφτουν από την Α2  συνολικά πέντε ομάδες.

Εκεί που υπολογίζαμε ότι με την αλλαγή προπονητή και με την επάνοδο του Μπαλάφα η ομάδα θα  γύριζε το κλίμα, ήρθε ο τραυματισμός του Παναγάκη (μεγάλη ζημιά στον ώμο).

Περαστικά Σάκη και σιδερένιος .

Αλλά ο Παναγάκης θα γυρίσει τον Φλεβάρη και μέχρι τότε θα η ομάδα θα έχει μόνο ένα κλασσικό playmaker (Κερασοβίτης) και μόνο ένα guard που μπορεί να κατεβάσει την μπάλα (Ορφανό). Χρήματα γνωρίζουμε όλοι ότι δεν υπάρχουν για μεταγραφή. Βέβαια αν το αποτέλεσμα το Σάββατο είναι κακό για εμάς ίσως η διοίκηση κάνει για άλλη μια φορά την υπέρβαση…. Ίδωμεν λοιπόν.

Για την αποχώρηση του Βλάχου τώρα, ήξερε και ο ίδιος ότι  με 4  ήττες (οι  2 εντός) στα πρώτα  8 παιχνίδια δεν θα έμενε στον πάγκο. Πλήρωσε όμως το μάρμαρο στο παιχνίδι που ίσως έφταιγε το λιγότερο.  Δεν χρειάζεται  προπονητής για να πάρει η ομάδα ένα rebound μετά από βολή και ούτε όταν προηγείται η ομάδα με 6 πόντους 30 δευτέρα  πριν από το τέλος.

Έχει σίγουρα ευθύνες για την μέτρια πορεία της ομάδας αλλά και την δικαιολογία ότι έπαιζε χωρίς τους 2 τραυματίες ψηλούς.

Καλή επιτυχία στον Χουγκάζ στο δύσκολο έργο του.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. oxi re file niko gia paramonh!!!! 2 nikes apexoume apo thn koryfh!!!! TOSO DYSKOLO ESY TO VLEPEIS??? FETOS ME 8 HTTES THA ANEVEI O PRWTOS. STHN A1 NA ME THYMASAI !!

  2. οχι ρε Νικο οτι φταιει λιγοτερο ο προπονητης…που ο Βασιλοπουλος μας εκανε οτι ηθελε και ο μονος που τον περιορισε αρκετα ηταν ο Προδρομος οπου τον εβαλε ελαχιστα,(και οσο επαιξε ηταν ο καλυτερος αμυντικα)οπου ειχαμε φαει στο ημιχρονο 47ποντους,οπου στη τελευταια βολη οπως λες μου εχει τον ενα ψηλο στο παγκο,οπου 30δευτερα που μας πιεζαν σε ολο το γηπεδο μου ειχε ενα πλε’ι’ μεκερ μεσα (τον Παναγακη)και Ορφανο Κερασοβιτη παγκο,οπου το τριποντο που φαγαμε απο τον Σκλαβο το ειχαμε φαει τουλαχιστον αλλες 5φορες κατα την διαρκεια του αγωνα,που ο Λουις ο καλυτερος παιχτης μας επιθετικα (αν εξαιρεσεις το τελευταιο λαθος) επερνε την μπαλα μονο απο επιθετικα ριμπαουν η κλεψιματα,που ακομα και μετα το τελος του αγωνα αντι να περει την ευθυνη πανω του οπως κανουν οι σωστοι προπονητες τα εριξε στου παιχτες του.σε εκτιμω παρα πολυ Νικο αλλα πιστευω εδω οτι κανεις μεγαλο λαθος.ο προπονητης ειχε την μεγαλυτερη ευθυνη..

    1. καλα εσυ δεν πρεπει να εχεις δει ουτε στο σχολειο να παιζουν μπασκετ! ασε ρε φιλε καλα τα λεει ο νικολας. απλα ο βλαχος ηταν ατυχος και με τους τραυματισμους και στα παιχνιδια που εχασε. με την αεκ φιλε το χασαμε το ματς διοτι τιποτα δεν εκατσε σε μας ολα κατσανε στην αεκ….. και δεν επιτρεπεται να κανουν εμπειροι παικτες τετοια λαθη στα 37”.

  3. ναι ρε φιλε ξερεις μπασκετ εσυ που λες οτι 4 παιχνιδια που χασαμε στο ποντο ενω ημασταν μπροστα φταιει η τυχη..εσυ μαλλον δε εχεις δει ποτε σου μπασκετ..εγω ειπα τις μ….ες που κατα την γνωμη εκανε ο προπονηταρας βλαχος και εσυ απλα λες οτι ηταν ατυχος…απλα εισαι ασχετος..γι’αυτο βλεπε μονο ποδοσφαιρο γιατι μπασκετ μεσανυχτα…

  4. Δεν χρειάζεται προπονητής για να πάρει η ομάδα ένα rebound μετά από βολή και ούτε όταν προηγείται η ομάδα με 6 πόντους 30 δευτέρα πριν από το τέλος.

    αυτο που λεει ο δελατολας προς απαντηση σε σενα ΑΣΧΕΤΕ!!!

    1. και εγω απαντησα πιο πανω…γι’αυτο σου ειπα βλεπε εσυ μονο ποδοσφαιρο και ασε το μπασκετ για τους αλλους που κατι ξερουν…ΑΣΧΕΤΕ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × three =