Το σλόγκαν “ένα νησί, μια ομάδα” παίρνει σάρκα και οστά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Είναι ιστορική η 18η του Μάρτη και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule τις ιστορικές εξελίξεις.

Αν έχουμε παρατηρήσει κάτι από τα λεγόμενα του Μπούση καθ’ όλη την διάρκεια της ενασχόλησης του με τον ΟΦΗ είναι ότι πάντα εμφανίζεται μετρημένος σε όσα λέει. Αποφεύγει τα μεγάλα λόγια όπως ο διάολος το λιβάνι, δεν χρησιμοποιεί ατάκες και λέξεις για να αποθεώσει τα πλήθη αλλά ακόμα και στα πιο σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον ΟΦΗ, παραμένει ταπεινός και χαμηλών τόνων.

Ακόμα και χθες που πράγματι, όσοι δημοσιογράφοι βρεθήκαμε στο “Γεντί Κουλέ” γίναμε μάρτυρες αυτών των ιστορικών στιγμών, τον είδαμε να λέει μετρημένες κουβέντες, να μην υπόσχεται σαν τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και τα λόγια του να βγάζουν μια αγάπη για τον σύλλογο και το όραμα που έχει για τον ΟΦΗ.

Η δε ατάκα που χρησιμοποίησε “Η Κρήτη, ένα νησί, μια ομάδα” είναι αυτό που λέμε και εμείς οι ίδιοι όλα αυτά τα χρόνια. Σε αγωνιστικό μέγεθος δεν το συζητάμε πως είναι η πραγματικότητα αφού καμία άλλη ομάδα του νησιού δεν πρόκειται να φτάσει τον ΟΦΗ σε όλα όσα τον χαρακτηρίζουν. Ακόμα και αν αυτός ο σύλλογος ζήσει 1000 υποβιβασμούς.

Όμως ήρθε η ώρα για να γίνει πράξη αυτό το σλόγκαν. Να γίνει πραγματικότητα, με έργα. Και τα έργα ξεκίνησαν ήδη από χθες με την επικείμενη γιγάντωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Το μεγαλείο του ΟΦΗ είναι πολύ υψηλότερο από κάθε αξία και κάθε πρόσωπο όμως ο Μπούσης ήρθε για να το κάνει πραγματικότητα. Ο Μπούσης ήρθε για να “χτίσει” ένα έργο ζωής για τον ΟΦΗ που θα δημιουργήσει γενιές και γενιές φιλάθλων για τις επόμενες δεκαετίες. Και όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα, να δούμε τις μπουλντόζες να παίρνουν μπροστά τότε θα είναι η ώρα για να δούμε το μέλλον όπως αρμόζει σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Η μεγαλύτερη άνοδος της ομάδας είναι αυτή. Όλα σιγά σιγά και βήμα βήμα, κι ας υποβιβαστούμε φέτος. Οι βάσεις αρχίζουν να μπαίνουν και δείχνουν γερές !

  2. Ομιλίτες ,τα μάθατε τα νέα ο κος αλεξάκης έκανε 6 σχόλια στο μπλόγκ του μαλέφα θα τρελαθώ ,πέθανε επίσης ο φρέντι μέρκιουρι των Queen ,καλό ε.
    Ο κος Μπούσης ,καίγεται να υλοποιήσει έναν ΟΦΗ 200 στρεμάτων και ο κομουνιστάς χτενίζεται ,σκέψου τον τώρα και πρόεδρο στον ΟΦΗ σας δίνω έξτρα πρίμ επτά ολόκληρες τυρόπιτες αλλά νικήστε στον αγώνα.
    Έχω ,την πεποίθηση πως αύριο ο ΟΦΗ θα κερδίσει με την έφεση αλλά θα “φάει” πολύ ηχηρό χρηματικό πρόστιμο ,που θα κάνει κρώτο.Μεγάλη ,πάντως η αποστασιοποίηση των σχόλιων ,μετά την νίκη μας επί του λεβαδειακού…Αδερφέ rebels ,τι λες ναζήσουμε
    …έναν μεγάλο ΟΦΗ ξανά.
    Είμαι ,περήφανος ΟΦΗΤΖΗΣ και μέχρι το 2001 ήμουν αεκτζής ,αλλά από επιλογή έζησα τα πέτρινα χρόνια και τον αγών του όμιλου.
    Ξεχωριστές ,καλησπέρες στον ΝΙΚ ΠΑΠ ΖΑΚΡΟΣ ΣΗΤΕΙΑ στον ΔΗΜΗΤΡΗ στον NICK στον ΝΙΚΟΣ_ΣΗΤΕΙΑ_ΑΘΗΝΑ στον REBELS και στον ΘΥΡΑ4ΡΙΤΗ απτά παλιά !!!

  3. αλοχα μπρε ΔΕΝΔΡΩΝ χανουμακι μπρε;;; καλια παρα βαζελος η θρυνος χαχαχαχαχα φιλουρες ομιλιτες ΟΦΗ ΡΕΕΕΕΕ!!!!

  4. εγω ξερω , οτι αμα δεν κανουμε 3 νικες στα 5 ματς που απομειναν, θα υποβιβαστουμε…και μια ολοκληρη Κρητη, αξιζει να εχει ομαδα στη σουπερ λιγκ κι οχι στη β εθνικη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

11 − two =