Δεν σας αξίζει ο Σίμος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα για τον Σίμο. Να κριθεί για αγωνιστικά ζητήματα και πως ορισμένοι θα βαρεθούν να τον βλέπουν. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Το να γίνονται κιμάς οι προπονητές στην Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο. Ειδικά στην χώρα μας που δεν υπάρχει οργάνωση και όραμα σε πολλές ομάδες, ο προπονητής θεωρείται (και είναι) αναλώσιμος. Μόνο σοβαροί οργανισμοί θα λειτουργήσουν με ψυχραιμία και κυρίως σωστά αντανακλαστικά για να προστατεύσουν τον προπονητή τους. Δεν έχει σημασία αν ο σύλλογος είναι μικρός ή μεγάλος, σημασία έχει ότι είναι ελληνικός και μια ήττα μπορεί να πάρει το κεφάλι του οποιουδήποτε, ακόμα και αν δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Παραδείγματα υπάρχουν άπειρα, θα αναφέρω μόνο τα πιο πρόσφατα όπως η αποπομπή του Τσιώλη από τον Βόλο μετά από 35 ημέρες – πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα – και η απόλυση του Ένινγκ παρότι στον Άρη είχαν βγάλει δημόσια με επικεφαλής τον Καρυπίδη πως ο Γερμανός παραμένει γιατί είναι πετυχημένος και όμως μετά από μια ήττα τον έστειλε σπίτι του. Το ότι ο Ένινγκ ήταν πετυχημένος στον Άρη αφού παρέλαβε ένα σκορποχώρι και το οδήγησε στην Ευρώπη ενώ και στα play offs με 13 παίκτες τον κράτησε όρθιο, προφανώς αυτό δεν μέτρησε στην απόφαση απόλυσης του. Όμως το θέμα μας δεν είναι ο Άρης ή ο Μπέος.

Το θέμα μας είναι πως οι σοβαροί οργανισμοί δεν λειτουργούν όπως ο Κάρυ ή ο Μπέος. Λειτουργούν ποδοσφαιρικά, ακόμα και όταν θα υπάρξουν αποτυχίες (γιατί δεν γίνεται να μην υπάρξουν αποτυχίες) και θα στηρίξουν τον προπονητή τους έμπρακτα. Δύο απλά παραδείγματα σε ομάδες με τεράστια πίεση για νίκες και τρόπαια: Ο Ολυμπιακός, στο ντεμπούτο του Μπούση στον ΟΦΗ, ηττήθηκε με 1-0 από τον ΟΦΗ με το γκολ του Βουό και ενώ όλοι περίμεναν πως ο Μαρινάκης θα έτρωγε τον Μαρτίνς, όχι μόνο τον κράτησε αλλά μετά από 1,5 χρόνο του πήρε και νταμπλ. Στον ΠΑΟΚ, πριν από τρεις μήνες οι οπαδοί του κυνηγούσαν τον Φερέιρα στο πάρκινγκ της Τούμπας και λίγο καιρό μετά τον οδήγησε στις προκρίσεις επί της Μπεσίκτας και της Μπενφίκα.

Όσα χρόνια κάνω το ρεπορτάζ του ΟΦΗ δεν θυμάμαι να γλύτωσε κανείς από την μουρμούρα, την γκρίνια και όλα όσα μπορούσα να προσάψουν δεκάδες κριτές σε όποιον καημένο καθόταν στον πάγκο του. Από τον Μάουρερ που οδήγησε τον ΟΦΗ στο Ιντερτότο που μετά από μια ήττα στο Περιστέρι βρέθηκε κυνηγημένος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, μέχρι τον Πετράκη που δεν τους άρεσε το… παρουσιαστικό του και όταν έφυγε από το Ηράκλειο οδήγησε τον φτωχό ΠΑΣ στην Ευρώπη ενώ ψηφίστηκε και καλύτερος προπονητής της χρονιάς. Στον πλανήτη που λέγεται ΟΦΗ, ο προπονητής είναι πάντα αυτός φταίει και μέσα στα 12 χρόνια που ασχολούμαι καθημερινά με το ρεπορτάζ του ΟΦΗ ο μόνος που πρόχειρα θυμάμαι να ξέφυγε από αυτήν την γκρίνια ήταν ο Σα Πίντο και κανένας άλλος. Μην ξεχνάτε πως από την γκρίνια και τις αποδοκιμασίες δεν γλύτωσε ούτε ο Νίκος Παπαδόπουλος που τα άκουσε αρκετά μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο.

Όπως έγραψα και το βράδυ του αποκλεισμού από τον Απόλλωνα, ο ΟΦΗ πλήρωσε τον καθυστερημένο μεταγραφικό σχεδιασμό του. Ο Σίμος βάσει των συνθηκών που επικρατούσαν και του ρόστερ που είχε στην διάθεση του, παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και πηγαίνοντας τακτικά το ματς που έπρεπε να πάει. Άλλωστε, θα έχουμε να το λέμε πως ο ΟΦΗ αποκλείστηκε από μια ομάδα που του έκανε μόλις μια φάση, όχι ότι εκείνος έκανε παραπάνω από μια, και για αυτόν τον λόγο ήταν πικρός ο αποκλεισμός.

Όμως για μισό λεπτό: Ο Σίμος γιατί είχε ευθύνη για την εικόνα του ΟΦΗ στα δύο προηγούμενα ματς με Απόλλωνα, Παναιτωλικό; Η ομάδα ξεκίνησε την χρονιά με τον Βαζ και τον Φιγκεϊρέντο από πέρυσι, ο πρώτος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα και ο δεύτερος είχε το μυαλό του στα πετροδόλαρα του Ντουμπάι. Πήγε στο ματς με τον Απόλλωνα, κάνοντας τακτικά το καλύτερο που μπορούσε παρατάσσοντας μια ομάδα που αμυντικά ήταν στιβαρή και με σκοπό να καμουφλάρει τα κενά στην μεσοεπιθετική γραμμή της. Αποκλείστηκε γιατί η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Στο ματς με την Λαμία κάνει μεγάλο ροτέισον γιατί προφανώς και υπήρχε κούραση από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, την ίδια ώρα που ο Αυγουστή στην Κύπρο και σε ντέρμπι κορυφής με την Ανόρθωση, προχωράει σε έξι αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ”. Κόντρα στην Λαμία, ο Σίμος πόνταρε στο βάθος που υπάρχει μεσοαμυντικά, κάνει τις αλλαγές που χρειάζεται διατηρώντας στην αρχική ενδεκάδα τον Χουάν Νέιρα γιατί η ποιότητα του Αργεντινού είναι τέτοια που δεν υπάρχει όμοια μέσα στην ομάδα και τον Στάικο που είναι παίκτης με μεγάλες δυνάμεις και τα ανάλογα τρεξίματα που απαιτεί ένα ματς.

Η διάταξη του ΟΦΗ με τρία στόπερ είναι η μοναδική που, τώρα, μπορεί να υπηρετήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα ελλείψει των επιλογών σε άμυνα και επίθεση. Στην συνέχεια και αφού βλέπει πως η Λαμία στο διάστημα 46′-60 νιώθει πως παίζει με κώνους, κάνει την παρέμβαση του προχωρώντας σε τρεις μαζεμένες αλλαγές και η εικόνα του αγώνα αλλάζει άρδην. Ο Σίμος με τις αλλαγές του βελτίωσε την εικόνα της ομάδας και ο ίδιος παίρνει πολλά credits για τη νίκη του ΟΦΗ μέσα στην Λαμία.

Γενικά τώρα με βάση όσα είδα τις προηγούμενες ημέρες; Κατηγορήθηκε, λέει, για όσα λέει μετά το ματς και πως προστατεύει τους παίκτες του. Λοιπόν παιδιά, οι εποχές του συγχωρεμένου του Αλέφαντου ή του Άγγελου Αναστασιάδη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ή παρωχημένος είναι ή γραφικός. Γιατί μόνο γραφικοί θέλουν τον Σίμο να τα χώνει στους παίκτες του, ακόμα και αν έχουν κάνει την χειρότερη εμφάνιση του κόσμου, μετά το τέλος των αγώνων. Εγώ ξέρω πως τα προβλήματα κάθε ομάδας μένουν μέσα στην οικογένεια και δεν γίνονται ρεντίκολο μέσα από τα social media. Οι εποχές που μάθαιναν και οι αγέννητοι τα εσωτερικά του ΟΦΗ έχουν περάσει μια και καλή.

Ενοχλεί όμως ότι ο Σίμος είναι ένας σοβαρός προπονητής και πάνω από όλα ένας πολύ σοβαρός επαγγελματίας που δεν πρόκειται ποτέ να “παραγοντήσει” με οπαδούς αλλά ούτε και θα κάτσει να πιει καφέ μαζί τους για να τους πει όλα όσα γίνονται μέσα στο “Βαρδινογιάννειο”. Σαφώς και πρέπει να γίνει κριτική αλλά εδώ ξεπερνάει κάθε όριο αυτή η ιστορία. Εδώ του προσάπτουν ορισμένοι, οτιδήποτε άλλο παρά μόνο ποδοσφαιρικό και δεν έχουν αντιληφθεί πως ο κόσμος να έρθει πάνω κάτω, ο Σίμος θα βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ και δεν πρόκειται να φύγει.

Είναι το τι θέλει ο καθένας. Υπάρχουν τα ποδοσφαιρικά των, πραγματικά μεγάλων, όπως τα παραδείγματα που αναφέρω παραπάνω που περνούν από την θεωρία στην πράξη και τα πρότζεκτ τύπου Μπέου ή Άρη που με την πρώτη διαφωνία και ήττα τρώνε τον προπονητή τους.

Διαλέξτε και πάρτε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

15 σχόλια

  1. Ο Σίμος θα μείνει για χρόνια (ελπίζω), αφού του αξίζει αλλά όπως και ναχει και η διοίκηση τον στηρίζει με κλειστά μάτια.
    Το μόνο που με ανησυχεί είναι μην πάρουν θάρρος ορισμένοι παίκτες με αφορμή την κακοπροαίρετη κριτική ορισμένων φιλάθλων, και θελήσουν να του πάνε κόντρα. Αυτό όμως είναι δύσκολο να συμβεί στον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ.

  2. ΘΑ ΧΑΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ , ΦΑΣΕΙΣ ΜΗΔΕΝ ΠΑΛΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ( ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ )
    ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Η ΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 9 ΣΤΙΣ 10 ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΕΣ ( ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ), ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ….( ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ )
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΟΥΕΣ
    ΠΑΛΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΠΕΝΑΛΤΥ….. ΚΑΙ …..
    ΠΕΡΣΥ ΤΗΝ ΗΠΙΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΠΕΡ
    ΦΕΤΟΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ( ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ )
    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ?
    ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΜΠΙ ( ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ) ΕΧΟΥΜΕ ?
    ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ , ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ 8ΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ 10ΡΙ

  3. Συμφωνω απολυτα με τον ΓΙΩΡΓΟ, κραταμε μονο τους βαθμους. Για αλλη μια φορα, δεν παιξαμε καλο ποδοσφαιρο, ουσιαστικα με μια τελικη, βαλαμε δυο γκολ! Δεν εχουμε ταχυτητα, δεν βγαζουμε αυτοματισμους, δεν κανουμε τελικες,κερδιζουμε μια στις πεντε προσωπικες και οι ανοησιες στην αμυνα συνεχιζονται (τι μαρκαρισμα ηταν αυτο του Σελιμοβιτς στο 89′ πανω στην γραμμη του αουτ?) Παιρνουμε συνεχως παικτες (στον επιθετικο τομεα) , που ομως δεν μπορουν να κανουν την διαφορα, στελνοντας το πολυδιαφημιζομενο τμημα σκαουτινγκ στον καλαθο των αχρηστων. Εχω ορισμενες ενστασεις για τον Σιμο, αλλα ουτε ειναι του παροντος, ουτε πληρωνω εγω, παντως υπαρχει μια ρηση που λεει “Ουδεις Αναντικαταστατος” και αλλη μια που λεει οτι “η υπομονη εχει τα ορια της”

  4. Κανείς δεν είπε φέτος ότι για τον αποκλεισμό στην Ευρώπη ή το Χ με τον Παναιτωλικό φταίει ο Σίμος. Επίσης, ακόμα και να ισοφαριζόμασταν στο τέλος χτες, κανείς δε θα μπορούσε να πει ότι έφταιγε ο Σίμος. Κάποιο στη διοικούσα έχουν τις μεγαλύτερες ευθύνες για τη μέχρι στιγμής φετινή εικόνα. Αυτό είναι ξεκάθαρο.
    Ο Σίμος μπορεί να κριθεί συνολικά βάσει της περυσινής χρονιάς. Προσωπικά, θεωρώ ότι έχει μερίδιο τόσο στη θετική όσο και στην αρνητική εικόνα που έδειξε η ομάδα πέρυσι. Όπως και το σωματείο γενικότερα, έτσι και ο προπονητής “μεγαλώνει” βήμα-βήμα. Ας μη βιαζόμαστε, για την ώρα δε χρειάζονται ούτε θριαμβολογίες ούτε καταστροφολογίες. Όλοι και όλα θα κριθούν όταν έρθει η ώρα.

  5. Μανόλη αυτή τη φορά θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Το κείμενό σου είναι σωστό από το πρώτο γράμμα μέχρι την τελευταία τελίτσα. Αυτό που με αφήνει άφωνο είναι τα σχόλια των υπολοίπων. Περυσι κάναμε 25 τελικές σε κάθε ματς και βάζαμε 1-2 γκολ. Αποτελεσματικότητα της πλάκας. Φέτος με 3-4 τελικές ανά ματς το γκολ συνήθως το βάζουμε και πίσω για να φάμε γκολ στο Ελλ. Πρωτάθλημα μόνο με πέναλτυ δοσμένο από το VAR. Όπως είδατε στο ματς με τους Κύπριους που είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από εμάς (3 χρόνια όμιλοι Europa League) έκαναν 2-3 τελικές έβαλαν το γκολάκι τους και μετά το ματς έσβησε. Τώρα το ποδόσφαιρο έτσι παίζεται. Αν θέλετε κάτι άλλο να γίνετε οπαδοί της Μπάγερν της Μπάρτσα ή της Λίντς που σε δύο ματς έχει φάει 7 γκολ και έχει βάλει άλλα 7.

  6. Γειά σου φίλε Μάνο. Εγώ πιστεύω ότι τα αρνητικά σχόλια για τον προπονητή μας και την διοίκηση δεν είναι από το κόσμο που πραγματικά αγαπάει την ομάδα. Το είχα γράψει και πέρυσι θα το πω πάλι και φέτος πρέπει να είμαστε πολύ περήφανη και τυχερή που έχουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ομάδα μας. Δεν είναι τυχαίο οτι ψηφίστηκε για προπονητής της χρονιάς. Γιαυτό εσείς προπονητές του ίντερνετ Αντε να γ………. και βουλοστετο γιατί σίγουρα δεν είστε ΟΦΗ

    1. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΙΛΑ ΟΜΟΡΦΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ ΣΥΝΟΠΑΔΟ….

  7. Εγώ ρε μάγκες τα βλέπω όλα μια χαρά ότι πάνε… Γιατί δεν θέλω να θυμάμαι που είμαστε πριν τέσσερα σχεδόν χρόνια ,Θυμάμαι Βατσιναδες ,θυμάμαι πολλά. Εσείς όλοι που κατηγορείτε και κρίνετε το παραμικρό μάλλον δεν θυμάστε τι εφαγατε οψες!

    1. Και για να επεκτείνω το σχόλιό σου, αγαπητέ συνονόματε, αλλά και το άρθρο του Μανώλη Σαρρή,θα ήθελα να βάλω στο τραπέζι την εξής απορία..αν ο ΟΦΗ δεν κέρδιζε τον Πλατανιά πριν 15 μήνες, πού μπορεί να ήταν τώρα?
      Σήμερα,2.00 μμ, έληξε η προθεσμία υποβολής συμμετοχών των ομάδων για την Σούπερ Λίγκ 2 και την Φούτμπολ Λίγκ..ποια ομάδα δεν κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή????ο Πλατανιάς… αυτό σημαίνει πιθανότατα ότι θα παίξει στο τοπικό.. πώς (θα μπορούσε να)τα φέρνει η ζωή..
      Αν και το ποδόσφαιρο είναι δεύτερο ή τρίτο σε σπουδαιότητα στη ζωή, είναι αρετή το να είναι κάποιος
      ευ – γνώμων.. πόσο μάλλον μετριο – φρων..

  8. ΜΕΤΑ ΑΠΟ45 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΦ ΚΑΜΕΡΑ…Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ 1 ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ..

  9. Δεν έβρισα κανένα οπαδό της ομάδας. Βρίζω τους μηδενηστες της κάθε προσπάθειας που κάνει η ομάδα και είμαι σίγουρος τι δεν είναι ομιλητές.

  10. ναι εχει δικιο το αρθρο, η ομαδα επαιξε εκπληκτικα, με δυο τελικες σ ολο το ματς,,δεν περιγραφω αλλο..δεν μας αξιζει κι ο ναμπι βεβαια, που τωρα δεν κανει ουτε για τσομπανης αλλα μας εσωσε απ τον υποβιβασμο με τον πλατανια και θα τον εχουμε στο απυροβλητο μια ζωη

  11. Λοιπον…Οτι ο Σιμος δεν ειναι μουρινιο το ξερουμε..και λαθη θα κανει…ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ποιος δεν κανει;;Στην Ελλαδα δεν λεμε να καταλαβουμε οτι ενας προπονητης ειναι το Α και το Ω στην ομαδα και πρεπει να δουλεψει…Το ποδοσφαιρο ειναι η προπονηση εκει γινοντε ολα εκει δουλευει ο προπονητης..Δεν ειναι μανατζερ να βαλω αυτον να βγαλω τον αλλον….Θεωρω οτι πρεπει να κριθει τουλαχιστον στην 3ετια….Η δοιηκηση τον επελεξε γιατι ειναι ενας προπονητης που ταιριαζει απολυτα με το προτζεκτ…Τακτικη ομορφο δημιουργικο ποδοσφαιρο ευκαιριες (κανονικες, οχι μια αλλαγη η 90 λεπτα μονο) σε νεαρους…..

  12. Ο Σιμος ειναι καλος προπονητης για την Ελλαδα. Μπορει να παιξει μοντερνο ποδοσφαιρο κατοχης. Το παιζει καλα το εργο.Ο στοχος ηταν να σταθουμε καλα,να κανουμε μια καλη πορεια . Το καταφεραμε απο τον α’ γυρο , μετα ξεφουσκωσαμε βεβαια σα μπαλονι αλλα ο στοχος ειχε επιτευχθει και με το παραπανο. Του αξιζουν συγχαρητηρια.Αν επρεπε να εχω ενα παραπονο απο αυτον, ειναι κυριως οτι θεωρω οτι θα μπορουσε να κανει καλυτερη διαχειρηση στα τελευταια λεπτα καποιων παιχνιδιων . Επισης οτι εβαζε αυτον τον Oscar Whalley , τον μεγαλο αυτο ισπανο τροχονομο τερματοφυλακα , ισως για να ανεβει καπως η αξια του και να τον μοσχοπουλησουμε αλλα τελικα τον διωξαμε ελευθερο…Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.

  13. μανωλη οταν εχεις να κανεις νικη από τον Μάρτιο και σου βγαίνει η ψυχή με πολυ δόση τύχης να πάρεις ένα διπλο που ουτε την ισοπαλία άξιζες από την Λαμία .με τον Παναιτωλικό παλι θέσουν τυχερός που πήρες ισοπαλία σου φταίει ο ενινκ που τον έδιωξε ο καρυπιδης .οταν παλεύεις μια ολόκληρη χρονια να βγεις Ευρώπη και
    Χάνεις ένα ματς χωρις παθος με μια μικρή ομάδα είναι λογικό σαν μεγαλομέτοχος να θες να κανεις αλλαγές .μεινε λοιπόν με τον σιμο να τον βρίζει όλος ο κόσμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 + 16 =