«Εμείς λεφτά δεν έχουμε και σε όποιον αρέσει»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τα τελευταία μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ μεταφέροντας στον υπολογιστή την μνημειώδη ατάκα του Αναστόπουλου.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Αναστόπουλος είχε πει στον Αthletic Radio 104,2 μια μεγάλη κουβέντα – που τότε λίγοι την έπιασαν: «Εμείς λεφτά δεν έχουμε και σε όποιον αρέσει» θέλοντας να δείξει ότι όποιος έρχεται στον ΟΦΗ δεν θα έρθει για να γίνει πλούσιος αλλά για να παίξει μπάλα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Την ίδια ώρα λοιπόν που ο ΟΦΗ μάχεται με την ΑΕΚ για τον Κουτσιανικούλη και τον Ιωαννίδη, η ομάδα αντιμετωπίζεται σαν να πρόκειται για τον Λεβαδειακό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Όποιος διαβάσει ρεπορτάζ της ΑΕΚ, θα καταλάβει γιατί το λέω αυτό. Μας αντιμετωπίζουν σαν να πρόκειται για «ομαδούλα της γειτονιάς» και όχι σαν τον ΟΦΗ – που παρά τα προβλήματα του – αποτελεί μια από τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Το τι έχει φταίξει και η ομάδα βρίσκεται εκεί, το γνωρίζουμε όλοι και δεν νομίζω ότι είναι η ώρα να το αναλύσουμε.

Τα λεφτά που θα πάρει (αν πάρει) ο Κουτσιανικούλης στην ΑΕΚ, σίγουρα δεν θα τα έβρισκε στον ΟΦΗ. Απορώ και αν θα τα πάρει στην ΑΕΚ όταν κανένας δεν τα έχει πάρει εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι.

Όσοι πάντως έπαιξαν στον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια, δεν έχασαν. Κάποιοι που θεωρούνταν «τελειωμένοι» είδαν την καριέρα τους να παίρνει ξανά τα πάνω της (Μάντζιος, Σίσιτς, Ταυλαρίδης), άλλοι ήταν άγνωστοι και μέσα από τον ΟΦΗ κέρδισαν καλά συμβόλαια (Παπουλής, Κάλαϊτζιτς).

Ο ΟΦΗ δεν έχει ανάγκη κανέναν, παρά ΜΟΝΟ τον κόσμο του. Αυτός σέρνει τον χορό, αυτός δίνει το σύνθημα μέσα στο «Γεντί Κουλέ». Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν κάποιοι που «τεχνηέντως» δημιουργούν προβλήματα, τόσο το καλύτερο.

Ο ΟΦΗ και φέτος θα είναι δυνατός και φέτος θα τους κάνει να ψάχνονται. Όμως πάνω από όλα χρειάζεται συσπείρωση, ενότητα και αγάπη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

21 σχόλια

  1. Kυριε Σαρρη μαλλον ζεις σε αλλο κοσμο
    σταματα επιτελους να κρυβεις την αληθεια απο τον κοσμο εισαι τελικα αθλητικος παραγωγος ραδιοφωνου και λειτουργεις για τα συμφεροντα του αφραγκου αφεντικου σου(ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΗ????)Ο κοσμος του ΟΦΗ δεν σε πιστευει πλεον……!!!!

    1. Το αν με πιστεύει ο κόσμος ή όχι, άσε με να το κρίνω εγώ. Εγώ τουλάχιστον δεν σχολιάζω ανώνυμα και δεν συκοφαντώ αλλά στην δουλειά μου έχω μάθει πάντα να λέω την αλήθεια και να μιλάω στα ίσια…

  2. Ρε Μανώλη δείχνεις σαν να ρε πείραξε που δεν πήραμε τον Κουτσ. Σιγά τα ωα. Αυτός ο παίχτης υπήρχε ποτέ περίπτωση να παίξει στον ΟΦΗ ? Εδώ στον Εργοτέλη που έπεσε ήταν στον πάγκο. Είδες την πορεία του στον ΠΑΟΚ. είναι μικρός παίχτης για να σήκωση το βάρος μιας βαριάς φανέλας. Και η φανέλα του ΟΦΗ είναι ασήκωτη.

    1. Μανώλη δεν είναι ότι με πείραξε. Ο ΟΦΗ είναι υπεράνω προσώπων, αυτό είναι δεδομένο. Ο παίκτης χάνει πάντα, όχι ο ΟΦΗ. Απλά μεταφέρω πως έχουν τα πράγματα. Όπως και βέβαια για εκείνους που φροντίζουν κάθε μέρα να μειώνουν τον ΟΦΗ.

  3. Για να αποδειξεις οτι μιλας στα ισια πες στον κοσμο του ΟΦΗ ….Που βρηκε τα λεφτα το αφεντηκο σου 135000 χιλ. ευρω και διακανονισε το ΙΚΑ??Εαν γινει σημερα ενας ελεγχος στην ΠΑΕ(που μπορει στα πλαισια της νομιμοτητας να γινει ανα πασα στιγμη)Πως θα τα δικαιολόγηση??Εαν δεν απαντησεις τοτε υποστηριζεις μια διοικηση που λειτουργει χωρις ελεγχο και θα ειναι στο μελλον καταστροφη για την ομαδα…….

    1. Εσένα το πρόβλημα σου είναι που βρήκαν τα λεφτά ή ότι είναι ο Πουλινάκης πρόεδρος του ΟΦΗ;

  4. Το προβλημα ειναι οτι την ομαδα την διοικουν ατομα αφραγκοι κατωτεροι του ονοματος της με αποτελεσμα να ειναι καθε χρονο και χειρωτερα και ολοι εσεις να την κανετε μουγκα!!!!

  5. Η γραφικοτητα σε ολο της το μεγαλειο Σαρρη!οταν δεν ερθει καποιος παιχτης στον ΟΦΗ,ειναι λιγος και αυτος χανει και μπλα μπλα,αμα ερθει,ειναι παιχτουρα και βγαζει ματια και μπλα μπλα!εχεις γινει κουραστικος και πιστεψε με,αυτο ειναι κοινη ομολογια!και για πεσμου σε παρακαλω πολυ,σε εμας τι λεφτα θα επαιρνε?οπως τα λεφτα που εχουν παρει τοσοι αλλοι τα τελευταια 3 χρονια με προσφυγες??το ιδιο δε γινεται και στην ΑΕΚ?οποτε χαλαρωσε λιγο γιατι μαλλον τα βλεπεις οπως θες τα πραγματα!

    1. Ο τίτλος τα λέει όλα φίλε. Είτε γίνομαι γραφικός, όπως λες εσύ, είτε όχι – αυτή είναι η αλήθεια. Και για αυτό αναφέρω τα χαρακτηριστικά παραδείγματα.

  6. Το θεμα ειναι οτι δεν παιρνουμε παικτες με εμπειρια superleague,και βλεπω σκουρα τα πραγματα για το μελλον.Φτασαμε μεχρι και στο σημειο ο πλατανιας να διεκδικει απο τον ΟΦΗ παικτες οπως ο Σισιτς.ΕΛΕΟΣ

    1. λαθος φιλε. Φτασαμε στο σημειο ο Πλατανιας να ειναι ποιοτικα ανωτερος απο ΟΦΗ και Εργοτελη μαζι…

  7. kathomaste kai asxoloumaste me to kontop…!! asfalws kai autos tha xasei kai oxi o ofi!!! twra me brizoses mano kai to apogeuma pou tha ton dw pali tha ton batsisw gt polla tou ta xw mazemena!!!

  8. Μανόλη, χαλάρωσε και να λετε τα πράγματα όπως έχουν…..ο κόσμος έχει κουραστεί και θέλει έργα….!!!
    Αν θεωρείς οτι αυτοι οι άνθρωποι που διοικούν τον ΟΦΗ είναι άξιοι για αυτό….τότε είσαι υπόλογος και εσύ και όποιος άλλος τους καλύπτει και δεν τους βγάζει τα άπλυτα στην φόρα…..όσο για τα λεφτά που θα πάρει ο κάθενας που απορίπτει τον ΟΦΗ….μάλλον να για τον απορίπτει….κάτι βρωμάει….εδώ και καιρό….

    1. Εγώ Κώστα δεν καλύπτω κανέναν. Έχω γράψει και θα το ξαναγράψω πως όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους και τα αποτελέσματα που θα προκύψουν. Δεν βρωμάει τίποτα και ας μην ψάχνουμε πάντα φαντάσματα.

  9. καλησπερα. εγω παντως βλεπω τον κοσμο εντελως ξενερωμενο. ακομα αιωρειται το θεμα του γεντι κουλε, εχουμε κενα σε τοσες θεσεις και το πρωταθλημα ξεκιναει σε 10 μερες, εχουμε πουλησει ουτε 100 διαρκειας, δεν εχουμε ουτε φορολογικη ενημεροτητα. αρχιζω πραγματικα να απογοητευομαι αν και εχω παρει ηδη 2 διαρκειας στην 8.

  10. ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ. Σ’ ΑΥΤΟ ΜΑΝΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡ…ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ

  11. 63 diarkeias kyrioi,itan tin idia epoxi ta teleytea 3 xronia eixame panw apo 1000,exete ksenerwsei ton kosmo pou toso poly eixe agaliasei tin omada sti meta vatsina epoxi kai fetos pali tha exoume eikones palies sto genti koule….dystixws!!ta skatwsate kyrioi!!!

    1. Δεν νομίζω αδερφέ ότι η απάθεια που δείχνει ο κόσμος έχει σχέση μόνο με όσα γίνονται στην ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να στέκεται στο πλευρό του ΟΦΗ που είναι υπεράνω προσώπων.

      1. o kosmos file mano agapaei ton OFI giati o OFI gia emas antiprosopeyei kapoia pragmata poly vathytera apo mia podosfairiki omada…an ayti h omada omos file mano stamataei na antiprosopeyei ayta pou exoume mesa stin kardia mas kai antiprosopeyei kapia alla pragmata kai katastaseis kai yparxei gia na eksipiretei kapia symferonta(katalaveneis poly kala ti enow) tote fysika kai o kosmos tha tous gyrisei tin plati tou OFI giati den einai aytos o OFI pou exoume stin kardia kai sto myalo mas

        apo ta 1000+ diarkeias sta 63 fetina file mano einai TERASTIA DIAFORA kai den mporei na fteei oute h krisi sti xwra oute tipota allo para mono oti kati “vrwmise”

  12. Μανώλη Σαρρή είναι ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ((((Ομίλιτες)))) που περιμένουν ΣΤΗΝ γωνιά για αυτή την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ σήμερα ,περιμένουν κάτι να στραβώσει ώστε να βγουν μετά να πετάνε πέτρες, σε ανθρώπους που είναι τώρα στη διοίκηση, στον προπονητή στους παίχτες, σε όλους, μέσα και εσύ…. Ερωτώ αυτή είναι η βοήθεια σε μια ομάδα με νέους παίχτες που θέλουν ψυχολογική την υποστηρίξει;

    Δες της εκπομπές που κάνεις στο ατλετικ ΡΑΔΙΟ εσύ το βραδάκι, η το μεσημέρι ο Μαρκάκης , κανείς δεν μιλά στο τηλέφωνο να πει μια καλή κουβέντα.. Όλοι Περιμένουν με την πρώτη στραβή να βγουν σαν ζόμπι να ζητάνε ΑΙΜΑ ..(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.)

    Αλλά η πλάκα είναι ότι θα γίνει το αντίστροφο, και αν η ομάδα φέρει στην άρχει δυο τρία καλά αποτελέσματα με τα νέα δεδομένα και τους νέους παίχτες .. ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΣΟΥΡΜΟ (οι Ομιλαρες ) θα βαρεθείς να τους ακούς τα γνωστά ,προπονηταράς ο Αναστασόπουλος , παιχταράς ο ΧΧΧ ,ο ψψψψ, καλή η διοίκηση που έκανε αυτό που έκανε εκείνο και εσύ θα τους λες να τελειώνουν στο τηλέφωνο για να μιλήσουν και άλλοι ..

    ΝΤΡΟΠΗ όμως σε όλους που έχουν ΧΡΗΜΑΤΑ και δεν έχουν πάρει ακόμα διαρκείας , ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ τους ανθρώπους που δεν έχουν, ΓΙΑΤΙ κακά τα ψέματα όντως υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι αγαπάνε παθολογικά τον ΟΦΗ αλλά δεν έχουν να φάνε σήμερα, για να μην παρεξηγηθώ..

    Αλλά ρε γαμώτο σε ένα Ηράκλειο ΜΕ 200.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανθρώπους, δεν υπάρχουν 2.000 Ομίλιτες να πάρουν ΕΝΑ διάρκειας !!

    Αυτός που λέει ότι αγαπά μια ομάδα προσφέρει χωρίς να ζητά καρέκλες η οφίτσια γιατί αν όλοι θέλουν και μια θέση δεν βγαίνει ο λογαριασμός με ΤΙΠΟΤΑ..

    Η μήπως αυτό θέλουν ΜΕΡΙΚΟΙ ώστε να το παίζουν μετά τάχα δικαιωμένοι για να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα ΕΓΩ ΤΟΥΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ δεν έχουν καταλάβει τίποτα σε τι κατάσταση είναι η ομάδα..

    Και όπως είπε και ο Αναστόπουλος (εμείς δεν έχομε λεφτά ), όποιος παίξει εφέτος στο ΟΦΗ, θα παίξει γιατί το γουστάρει , προσωπικά πιστεύω ότι όποιος δώσεις ψυχή του σε αύτη την δύσκολη συγκυρία που περνά η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ομάδα του ΟΦΗ γράφει ιστορία που θα το εισπράξει στο μέλλον..

    Υ.Γ ..Δεν παίζουν τα ονοματεπώνυμα μπάλα και ευτυχώς γιατί θα έπαιζε ακόμα και ο ΠΕΛΕ λόγο ονόματος.

  13. μαρεσει που τοσα χρονια γκρινιαζαν καποιοι οτι δεν βγαζουμε νεους παικτες και δη Κρητικους και φετος που τα 3/4 θα ειναι ετσι υπαρχει πληρης αδιαφορια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8 − 3 =