Θέλουμε 6 με 7 παίκτες όμως τα “πιτσιρίκια” έστειλαν μήνυμα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την σημερινή εικόνα του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Πλατανιά, που “πονάει” η ομάδα αλλά και γιατί έστειλε ελπιδοφόρο μήνυμα.

Για να είμαι ειλικρινής, όπως προσπαθώ πάντα, πηγαίνοντας στο γήπεδο δεν περίμενα ότι ο ΟΦΗ θα είχε τέτοια εικόνα – ως προς το καλύτερο. Απέναντι σε μια ομάδα με 14 μεταγραφές, παίκτες με εμπειρία από την Σούπερ Λιγκ και βρισκόμενος ήδη σε πολύ μεγάλο βαθμό ετοιμότητας – ο ΟΦΗ δεν θα παρουσίαζε αυτά τα δείγματα γραφής.

Όμως διαψεύστηκα εγώ όπως και αρκετοί που πήγαν στο “Γεντί Κουλέ” για να δουν το ματς. Τα πιτσιρίκια του “Αναστό” παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα – πολύ καλύτερη του αναμενομένου – και σίγουρα θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο στην συνέχεια όταν μπουν μέσα παίκτες με ποιότητα, εμπειρία και ικανότητες. Όμως ο ΟΦΗ παρουσιάζοντας μια ομάδα με μ.ο. ηλικίας 23 με 24 χρονών ανέδειξε την πολύ καλή δουλειά που έκανε το τεχνικό τιμ καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας. Σε συνδυασμό με το σκάουτινγκ που είχε γίνει από την διοίκηση, ήρθαν στο Ηράκλειο παίκτες που έδειξαν ότι έχουν το μέλλον τους.
Και κυρίως έχουν πάθος, “τσαγανό” και μπόλικα… καρύδια.

Τα μήνυματα που έστειλαν ήταν άκρως ενθαρρυντικά και είναι δεδομένο ότι θα βοηθηθούν από τον κόσμο του ΟΦΗ που γνωρίζει να αναγνωρίζει. Όπως το έκανε και στο παρελθόν βοηθώντας παίκτες που ήρθαν στο Ηράκλειο όντας άσημοι αλλά φεύγοντας αποκόμισαν μόνο κέρδη.

Όλη αυτή η πιτσιρικαρία που εμφανίστηκε σήμερα θα γίνει ακόμα καλύτερη με την παρουσία παικτών έμπειρων και με μεγαλύτερες παραστάσεις. Και είναι δεδομένο πως θα γίνει αυτό.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο ΟΦΗ το Σάββατο, απαιτούνται ένας δεξιός μπακ – όσο “σκυλί” και αν είναι ο Μονιάκης – ένας στόπερ για να πλαισιώσει τους Χαριτωνίδη, Σοουζα αλλά και δύο με τρεις κεντρικούς χαφ.
Σε περίπτωση που κλείσουν οι Σίσιτς, “Κούτσια” τότε η επιθετική γραμμή του ΟΦΗ γίνεται υπερπλήρης και πολύ καλύτερη από αυτήν αρκετών ομάδων.

Συν τοις άλλοις, πιστεύω ότι πρέπει να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας για να βοηθήσει και να βελτιώσει τα παιδιά που είναι στην ομάδα και τα οποία δείχνουν ότι έχουν μπροστά τους όλο το μέλλον. Και πιστέψτε με τόσο ο Σαχσανίδης όσο οι Γουναρίδης, Αγριμάκης είναι γκολκίπερ που μπορούν να δώσουν στον ΟΦΗ αρκετά πράγματα. Έχουν και ταλέντο αλλά και διάθεση για να το κάνουν. Εμπιστοσύνη και… βοήθεια θέλουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. συμφωνω μανολη με αυτα που λες. για τη φορολογικη ενημεροτητα ομως θελω να σε ρωτησω. ειδα σημερα οτι ο αρης θα παρει φορολογικη ενημεροτητα τη δευτερα. και ετσι ουσιαστικα θα μεινουμε εμεις και η αεκ χωρις ενημεροτητα. μηπως ρε μανο παρουμε και εμεις τη δευτερα?

  2. mipos kati prepi nagini me frologiki enimerotita !

  3. Μάνο άσχετο , αλλά μπορείτε να φτιάξετε το ρόστερ?

  4. φερτε πισω τον bertin

  5. εχουμε 2 ακομα θεσεις για ανω των 24.εσυ προτεινεις και Σισιτς και εμπειρο αμυντικο και εμπειρο τερμα.πως γινεται?
    Γκρινιαζαμε οτι δεν ειχαμε μικρους,φετος που θα χουμε ας του στηριξουμε και να μην αφησουμε την ομαδα στη μοιρα της.

  6. τι δουλεια κανει ο προεδρος του Πλατανια?
    πολυ βρωμικο χρημα μου μυριζε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − 14 =