Μια επένδυση που οφείλεις να την προστατεύσεις…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την μέχρι τώρα παρουσία του Βασίλη Κουτσιανικούλη και για τον ΟΦΗ που χρειάζεται να προστατεύσει τον παίκτη.

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός αποτέλεσε την μεγαλύτερη επένδυση του φετινού καλοκαιριού, όχι μόνο από οικονομικής πλευράς αλλά και από… πλευράς ονόματος. Τόσο από την πλευρά του στόρι της μεταγραφής αλλά και από τις δεδομένες ικανότητες του, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αποδώσει πολλά περισσότερα από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής. Και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που το πιστεύουν όλοι.

Για την μέχρι τώρα παρουσία του «Κούτσια», πιστεύω ότι υπάρχουν δικαιολογίες όπως και ευθύνες από την πλευρά του ΟΦΗ. Αρχικά για τον ίδιο, πάντα ξεκινούσε νωχελικά το πρωτάθλημα και ανέκαθεν ανέβαζε ρυθμό από τον Οκτώβρη και μετά ενώ θα είναι άδικο να ρίξουμε τις ευθύνες αποκλειστικά στον ίδιο όταν και εκείνος δείχνει ότι ψάχνει τα πατήματα του.

Σίγουρα, ο ίδιος βρίσκεται σε μια νέα ομάδα – που βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με τις απαιτήσεις του Εργοτέλη – που η πίεση, το άγχος και οι φιλοδοξίες είναι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με την προηγούμενη ομάδα του. Σίγουρα, ο ίδιος μπορεί να νιώθει σφιγμένος ακόμα ή να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις του Αναστόπουλου, όμως ο ΟΦΗ τον πιστεύει όπως και ο κόσμος του.

Όσον αφορά την ομάδα, οφείλει με κάθε τρόπο να προστατεύσει την επένδυση της. Και ο ίδιος ο Αναστόπουλος βέβαια. Στο ματς της Νέας Σμύρνης, ο ΟΦΗ έβγαινε στην επίθεση μόνο από αριστερά αφήνοντας τελείως εκτός παιχνιδιού τον Κουτσιανικούλη. Και βέβαια ένας παίκτης του βεληνεκούς του Σίσιτς είναι σε θέση να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Όπως και ο ίδιος γνωρίζει πώς να εκμεταλλεύεται τους συμπαίκτες του.

Η μονότονη ανάπτυξη του ΟΦΗ σχολιάστηκε και από τον δημοσιογράφο της NOVA που εξέφρασε την απορία του για τον τρόπο με τον οποίο έβγαινε στην επίθεση ο ΟΦΗ. Έτσι, «μονόμπαντα» που έπαιζε ο ΟΦΗ δεν έδινε περιθώρια στον Κουτσιανικούλη να βοηθήσει και βέβαια ένα ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν αυτό γινόταν βάσει οδηγιών ή απλά η ομάδα… έγερνε αριστερά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

9 σχόλια

  1. tha sou apanthsw mano…h omada egerne pros ta aristera ontws…..dioti o anasto meta arxise na tou leei tou sile….empaine apo to kentro!oxi apo ta plagia…gine mpasimata apo to kentro gia na symmetasxoun kai oi koutsia ,papazoglou! kai rwtw..ean den yphrxe o sisic…TI EIKONA THA PAROUSIAZAME sthn plateia??? kata th gnwmh mou kakws efyge o kalaitzic.POLY KAKWS.kai tha deis ti prwtathlhma tha kanei ston platania!

  2. Κακός έφυγαν όλοι, αλλά φίλε μου αγαπητέ Spyros4 , κακός είμαστε και στα μνημόνια, αλλά χωρίς ΛΕΦΤΆ και στην ηλικία του Καλαιτζ που αν δεν πάρει τώρα κανένα ευρώ αύριο δεν θα τον θυμάται ούτε η μάνα του, και με την θηλιά τον τριών μεταγραφών στο λαιμό ας κάτσει κάποιος να κάνεις χτίση ΟΜΆΔΑ …

    Πόσα ξενύχτια θα έριξαν για τις τρις αυτές μεταγραφές τον (μεγάλων) !!!!! άστα και εγώ τσατίστηκα με τον πανιώνιο, νόμιζα ότι οι παίχτες του ΟΦΗ ήταν κώνοι που πέρναγαν οι άλλοι για να κάνουν την προπόνηση τους, τίποτα δεν πήγε καλά , το θέμα είναι να μην συνεχιστή ΑΥΤΌ, γιατί μετά θα έχομε πρόβλημα ύπαρξης σαν ομάδα…

    Ούτε αυτό που είπε ο Σισιτς δημόσια μου άρεσε , αυτά λέγονται στα αποδυτήρια μεταξύ συναδέλφων και σε άλλο τόνο και ύφος.. Μπορεί να τα είπε σωστά αλλά ΌΧΙ έτσι !!! {{{ Εγώ ας πούμε αν μου το έκανε αυτό σαν κακό παιδί που ειμουν, η πάσα μου σε αυτόν θα τον έκθετε ΠΆΝΤΑ με ένα κλικ παραπάνω η παρακάτω δύναμη στην μπάλα}}} ΑΥΤΆ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΠΑΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ….ας κανονίσει ο Σιλε να το μπαλώσει γιατί θα το μετανιώσει …εκ πείρας το λέω και ας παίσει κάτω , γιατί θα έλθει ημέρα να μην του πάει ένα ματς και ΘΑ !!!!!!!!!! και ΘΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

  3. STAMATHSTE NA XAIDEYETAI TA AYTIA SAS KAI TIS EPILOGES SAS… GIATI NA PERIMENOUME TON KOUTSIANIKOULI NA MPEI STHN OMADA APO POU HRTHE APO THN AFRIKH;;; O MPANOUSHS POY TREXEI SAN TO SKULI DEN UELEI XRONO PROSARMOGHS;;;;;; TA LATHOI EINAI POLLA KSERETE MONO NA LETE NA KANOUME YPOMONH… MEXRI POTE ;;;;

  4. Ο Κουτσιανικούλης πρεπει να παιζει αριστερά και όχι δεξιά νομίζω εγώ
    Για να εκμεταλευτεί την ταχύτητά του και να φευγει πανω στην γραμμή
    Δεν είναι ο παίχτης που θα συγκλίνει και θα σουτάρει και κακώς περιμένει ο Αναστόπουλος κατι τέτοιο από αυτόν

    Κατά τα άλλα νομίζω δεν έχει βρει ακόμη την φόρμα του και δεν έχει τρεξίματα
    Πάντως στα μεγάλα ματς κάνει τις καλές του εμφανίσεις και νομίζω με την ΑΕΚ θα δούμε τον καλό του εαυτό

  5. Αν κάποιος πρέπει να προστατέψει κάποιον, αυτός είναι ο Κουτσιανικούλης τον εαυτό του…

    και αυτό μπορεί να γίνει με ένα τρόπο…

    να μας αποδείξει ότι δεν είναι “γατάκι”…

    γιατί αν κάνει ένα ματς ακόμα σαν τα τρία πρώτα, δεν θα έχω άδικο να του “νιαουρίσω” με νόημα…

  6. Olo to kalokairi legame oti phetos tha doume ena polu diaphoretiko ofi…to epipedo anagastika logw mi adeiodotisis tha pesei kai oloi prepei na exoume terastia antoxi giati oi sfaliares einai polu pithano na einai apanwtes…Distuxws polu ligoi to exete siniditopoihsei auto…Den xreiazetai na kanete kamia upomoni giati DEN uparxei kati na perimenete. Xwnepste to oti h omada auti tin eikwna tha exei phetos kai stirikste ti me oles sas tis dunameis giati to exei megaliteri anagi apo pote!! Siniditopoihste epitelous poioi paixtes forane auti ti stigmi tis faneles kai stamatiste na tous krazete…

  7. Κρίμας τα λεφτά Μάνο, σκεφτόμενος και την 3ετία. Καλύτερα να τα δίναμε για ένα μέσο, στην ίδια θέση έχουμε ένα σωρό παίκτες.

  8. Ψάχνοντας να βρω ένα εργαλείο που θα βοηθούσε τους νέους ποδοσφαιριστές ( ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ) να παρακολουθούν την εξέλιξη τους και να βρίσκουν μονοί τους της αδυναμίες τους ώστε αν θέλουν να εργαστούν να βελτιωθούν μπορούν να περάσουν εδώ τα χαρακτηριστικά τους και να
    αυτόπαρακολουθούνται …..

    Αγαπώ το ποδόσφαιρο και φροντίζω να βρίσκω εργαλεία που βοηθούν τα νέα παιδιά αλλά και τους γονείς τους να εξελίσσονται τα νέα φυντάνια μας, όχι λόγια πια καφενείου ααα καλός είναι αυτός ααα κακός άλλος …. μπειται να δείτε δεν θα χάσετε σίγουρα , όλο και κάτι θα μάθετε αν είστε νέα παιδιά, είναι στα Ελληνικά

    http://www.ifootball.gr/

  9. Φίλε Μανώλη.Εαν περιμένεις απο τον Κουτσιανικούλη να ανεβάσει στροφές…κούνια που μας κούναγε.
    Τίποτα άλλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − two =