Τσακιρίδης

Gentikoule.gr / 06/07 10:01

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν»

Ο Αλέξης Τσακιρίδης μέσω του blog του στο gentikoule.gr ανακοινώνει την είδηση – βόμβα της αποχώρησης του από τον ΟΦΗ καθώς προσωπικοί λόγοι τον υποχρεώνουν να παραμείνει στην Αθήνα.

Gentikoule.gr / 06/06 09:48

«Τι ηδονή Θεέ μου…»

Ο Αλέξης Τσακιρίδης γράφει στο blog του στο gentikoule.gr εξυμνώντας τους φιλάθλους του ΟΦΗ και παράλληλα… στέλνει ο ίδιος την δική του αφιέρωση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μανώλης Σαρρής / 30/05 11:46

«Να μην πέφτει καρφίτσα στο ΒΑΚ»

Ο Αλέξης Τσακιρίδης γράφει στο blog του στο gentikoule.gr για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με το Πέραμα όπου καλεί τον κόσμο στο ΒΑΚ για «να μην πέφτει καρφίτσα».

Gentikoule.gr / 22/05 12:55

«Θέαμα που μου κακοφαίνεται…»

Ο Αλέξης Τσακιρίδης γράφει στο blog του στο gentikoule.gr για την απογοήτευση που σκόρπισε στα αποδυτήρια του ΟΦΗ η ελάχιστη παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τον Αίολο Τρικάλων.

Μανώλης Σαρρής / 04/05 10:19

«Περήφανος για τους συμπαίκτες μου»

Ο Αλέξης Τσακιρίδης γράφει στο blog του στο gentikoule.gr για τον σεβασμό που υπήρχε στον ΟΦΗ από όλους τους αντιπάλους του αλλά και για την περηφάνια που νιώθει ο ίδιος για τους συμπαίκτες του.

Gentikoule.gr / 21/04 10:47

«Δεν πτοηθήκαμε ούτε στα δύσκολα»

Ο Αλέξης Τσακιρίδης γράφει στο blog του στο gentikoule.gr για το πως η ομάδα φάνηκε ανεπηρέαστη από τα προβλήματα και πως κανένας στον ΟΦΗ δεν πτοήθηκε ούτε στα δύσκολα!

Gentikoule.gr / 14/04 09:02

«Δεν μας αρέσει να χάνουμε έτσι»

Ο Αλέξης Τσακιρίδης μιλάει στο blog του στο gentikoule.gr για την ήττα στην Ρόδο και γιατί άπαντες στον ΟΦΗ δεν θέλουν να χάνουν με τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Διαγόρα.

Gentikoule.gr / 10/04 13:42

Να ακούγεται ο ΟΦΗ σε όλη την Ελλάδα

Αρχικά εύχομαι καλή αρχή σε αυτή την προσπάθεια, να το αγκαλιάσουν όλοι οι Ομιλήτες και να ευχηθώ κάθε επιτυχία. Έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που αγαπάνε αυτή την ομάδα. Καλή αρχή! Η ομάδα είναι σε πολύ καλή πορεία φέτος.Είμαστε στην πρώτη θέση και κοιτάμε πλέον να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στην συνέχεια για να  … Read more