«Περήφανος για τους συμπαίκτες μου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αλέξης Τσακιρίδης γράφει στο blog του στο gentikoule.gr για τον σεβασμό που υπήρχε στον ΟΦΗ από όλους τους αντιπάλους του αλλά και για την περηφάνια που νιώθει ο ίδιος για τους συμπαίκτες του.

Καλημέρα σε όλους… Τα πράγματα δεν πήγαν καλά με την Κηφισιά ή μάλλον δεν πήγαν καλά κατά το ήμισυ. Η ομάδα κράτησε, μάλλον εύκολα, την διαφορά και τώρα είμαστε δεύτεροι… Είμαστε δύο νίκες μακριά από την άνοδο και στην ουσία μια αφού την προσεχή εβδομάδα θα πάρουμε τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα… Ο τίτλος δεν απέχει μακριά αφού η Κηφισιά πάει να παίξει στην Λευκάδα… Ακόμα και αν αυτό δεν γίνει όμως, η πορεία της ομάδας φέτος αποδεικνύει πόσο καλά στήθηκε φέτος ο μπασκετικός ΟΦΗ και πόσο σεβασμός υπήρχε σε όλο το πρωτάθλημα από όλους τους αντιπάλους του… Φίλοι του ΟΦΗ το λάθος διορθώθηκε και μάλιστα εμφατικά… Με τίτλο ή όχι, εγώ τουλάχιστον είμαι περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου και την προσπάθεια που έκανε ο καθένας ξεχωριστά… Να’ στε όλοι καλά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. geia sou aleko paixtara!! mas kanate kai emas perifanous kai sas xrwstame mia megali sugnwmh pou den imastan ekei dipla sas fetos!! tha ta poume tou xronou se ena kauto BAK opws kserete apo proigoumenes xronies!! polla sugxaritiria,omilara mia zwi!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven + 16 =