«Τελείωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στην Α2 και ο Αλέξης Τσακιρίδης γράφει στο blog του στο gentikoule.gr για την… «ασπίδα του ΟΦΗ που δεν λύγισε ούτε στον Εύοσμο».

Καλημέρα φίλοι μου! Τελείωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν κατέβηκα ξανά από την Δράμα πέρυσι, ένας στόχος ήταν στο μυαλό μου… Να καταφέρουμε να γυρίσουμε τον ΟΦΗ εκεί που πασχίζαμε δύο χρόνια πριν… Από την Γ’ Εθνική… Ο τίτλος πλέον είναι κάτι το εφικτό αλλά προσθέτω όχι ο πρωταρχικός στόχος… Η πρώτη προτεραιότητα ήταν η άνοδος και αυτό συνέβη στον Εύοσμο απέναντι σε μια ομάδα που λύγισαν όλοι οι πρώτοι! Εκτός από την ασπίδα του ΟΦΗ! Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για αυτό, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο! Σας περιμένουμε με Τρίκαλα και Πέραμα… Θέλουμε να σας νιώσουμε περισσότερο! Όπως με τον ΠΑΣ αν είναι εύκολο! Έτσι θέλω εγώ τουλάχιστον…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. 1000 μπραβο ρε Αλεξη.Κι αν δεν κανω λαθος εβαλες κι το νικητηριο σουτ,οποτε παρε αλλα 1000 μπραβο.
    Αλλα τιποτα δεν τελειωσε ακομη.Ειμαστε η καλυτερη ομαδα κι πρεπει να παρουμε και το πρωταθλημα.
    Συγχαρητηρια σε ολους κι του χρονου σουπερ-παρτυς.Α1 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

  2. oloi me ta trikala sto vardinogianeio….

  3. Συγχαρητήρια σε σένα Αλέξη αλλά και σε όλα τα παιδιά της ομάδας! Την ασπίδα του ΟΦΗ μας τη σηκώνουν μόνο ικανοί “πολεμιστές” που έχουν το σθένος και την ψυχή για να το κάνουν…!Καλή συνέχεια..και με την κούπα..Εμείς θα είμαστε εκεί γιατί το αξίζετε!ΟΛΟΙ ΟΦΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve − three =