Άρωμα ΟΦΗ και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδοβόλεϊ στον Καρτερό

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στο περίπτερο που είχε στήσει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, στην είσοδο της εγκατάστασης, οι επισκέπτες, ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες των τμημάτων του συλλόγου.

Η ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη  ΟΦΗ αναφέρει: 

“ΑΡΩΜΑ ΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΒΟΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΡΟ

 Άρωμα… ΟΦΗ έχει μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενείται στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center, όπως είναι αυτή του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου ποδοβόλει.

Στο περίπτερο που έχει στήσει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, στην είσοδο της εγκατάστασης, οι επισκέπτες, μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες των τμημάτων του συλλόγου.

Το Σάββατο (9/7), με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Δημήτρη Αποστολάκη, στο περίπτερο του ΟΦΗ βρέθηκαν αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συνοδευόμενοι απο την προπονήτρια Ελένη Μανιά και μοίρασαν φυλλάδια απο τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενώ ενημέρωσαν τους επισκέπτες, για την προσπάθεια που γίνεται στην ακαδημία ποδοσφαίρου.

Να σημειωθεί ότι οι μικροί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, έκαναν και μια μικρή επίδειξη ποδοβόλει, δοκιμάζοντας τις ικανότητες τους.

Στο περίπτερο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στον Καρτερό, θα υπάρχει σε κάθε διοργάνωση εκπροσώπηση απο ένα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και παραγόντων του συλλόγου, ώστε να ενημερώνει το κοινό, για την δουλειά γίνεται στο σύλλογο.

Να σημειωθεί ότι το περίπτερο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, λειτουργεί με την άδεια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΑΚΗ, που αποτελούν τους οικοδεσπότες της αθλητικής εγκατάστασης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook