Ερ. ΟΦΗ: “35 χρόνια παραμένει άσβεστη η αγάπη του κόσμου για τους γίγαντες του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η ανακοίνωση του Ερσαιτεχνη ΟΦΗ έχει ως εξής:

“ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΦΗ: “35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΣΒΕΣΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ”

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα ήθελε να συγχαρεί τους διοργανωτές και τους εμπνευστές της αναβίωσης στην άμμο, του ιστορικού τελικού Κυπέλλου του ‘87, μεταξύ των Παλαιμάχων ΟΦΗ και Ηρακλή.

Μαζί και εμείς, με όλο τον κόσμο, που βρέθηκε στον Καρτερό, συγκινηθήκαμε και χειροκροτήσαμε μερικούς από τους γίγαντες, που σήκωσαν το σύλλογο, στο πιο ψηλό σκαλί, της ιστορίας του.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, το γεγονός ότι 35 χρόνια μετά, η αγάπη του κόσμου, παραμένει άσβεστη, για αυτά τα παιδιά, που έγραψαν την ιστορία, του ΟΦΗ, με χρυσά γράμματα.

Ευχαριστούμε τους παλαίμαχους του ΟΦΗ, που έφεραν ξανά στο μυαλό μας όμορφες αναμνήσεις, από το μεγαλείο του ΟΦΗ, αλλά και τους παλαίμαχους του ιστορικού Ηρακλή, στον οποίο ευχόμαστε να επιστρέψει, εκεί που ανήκει.

Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, τιμήθηκαν στο περιθώριο της βραδιάς, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δανδάλης, για την προσφορά του στον αθλητισμό και ο ιστορικός παράγοντας του ΟΦΗ και αντιπρόεδρος σήμερα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συμμετείχε στο Beach Soccer Festival με την ομάδα Κ16 της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και με ομάδα γυναικών, η οποία μάλιστα κατέκτησε την πρώτη θέση”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook