Ο Αρχιεπίσκοπος Ευγένιος αποκάλυψε την φίλαθλη ιδιότητα του: “Είμαι Ομιλίτης στο DNA μου”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος τέλεσε τον σημερινό αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κλέβοντας την παράσταση με την αποκάλυψη του και για τον αείμνηστο Μηνά Παπάζογλου.

Στον Αρχιεπίσκοπο Ευγένιο δόθηκε ως δώρο και μια φανέλα του ΟΦΗ με το νούμερο 10 στην πλάτη και στην ομιλία του προς όλα τα παιδιά των τμημάτων του Ερασιτέχνη μίλησε για τις μνήμες του από την παιδική του ηλικία και πως συνδέονται με την μεγαλύτερη ομάδα του νησιού.

Μάλιστα αποκάλυψε τις επισκέψεις του στο κουρείο ενός από τους πιο γνωστούς φιλάθλους στην ιστορία του ΟΦΗ, του αξέχαστου και αίμνηστου Μηνά Παπάζογλου στην 1821 που ξεχώριζε με το ασπρόμαυρο χρώμα του και τις δεκάδες φωτογραφίες του στους τοίχους του.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος «όταν ήμουν μικρός πήγαινα στον Μηνά τον κουρέα και μου άρεσε που έβλεπα την ασπρόμαυρη σημαία του ΟΦΗ να είναι κρεμασμένη. Είμαι Ομιλίτης στο DNA μου!» γνωρίζοντας την αποθεώση από τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά τις εξέδρες του κλειστού στο ΒΑΚ παίρνοντας παρατεταμένο χειροκρότημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook