Δηλώσεις από τον Αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στο περιθώριο του Αγιασμού όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε στο κατάμεστο από αθλητές, κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

“Τα μικρά παιδιά μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω, τα επόμενα  χρόνια” ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, με αφορμή τον πολύ πετυχημένο Αγιασμό όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε στο κατάμεστο απο αθλητές, κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

“Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι η ναυαρχίδα του αθλητισμού της Κρήτης και αυτό έγινε πράξη και με εικόνα, με την μεγάλη προσέλευση των αθλητών όλων των τμημάτων του συλλόγου μας.Η εικόνα αυτή του γεμάτου κλειστού γυμναστηρίου, αποδεικνύει τι έχουμε κάνει και τι έχουμε πετύχει αυτά τα χρόνια” ανέφερε συγκινημένος ο Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ευγένιο που τέλεσε τον Αγιασμό και όλους όσους συμμετείχα;ν στην σπουδαία αυτή εκδήλωση.

Με τη σειρά του, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης, ιδέα του οποίου ήταν ένας αγιασμός με όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, απο τον Αρχιεπίσκοπο, ανέφερε ότι

“ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και σε όλα τα τμήματα του ΟΦΗ, που προσπαθούν να μείνουν όρθια σε δύσκολες εποχές”. 

Tέλος, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΟΦΗ Μηνά Λυσάνδρου, για την αποδοχή του αιτήματος, ώστε να φιλοξενούνται στην θύρα 6 του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, αθλητές απο τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. “Ο ΟΦΗ είναι ένας και όλοι μαζί θα προχωρήσουμε” κατέληξε ο κ. Καζανάκης.

Σπυριδάκης: “Πήρα την αμοιβή μου για τα 55 χρόνια προσφοράς”

“Σήμερα, πήρα την αμοιβή μου, για τα 55 χρόνια προσφοράς στον ΟΦΗ” δήλωσε δακρυσμένος ο επίτιμος Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση στον Αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Στη ζωντανή ιστορία του συλλόγου, που μετράει προσφορά ενός αιώνα, ο σημερινός Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Δημήτρης Αποστολάκης, παρέδωσε μια φανέλα με το νούμερο 55 στην πλάτη, μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και ευχαρίστησε τον Παν. Σπυριδάκη για τη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο.

Παλιοί και νέοι χειροκρότησαν τον ιστορικό Γενικό Γραμματέα, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτη Σπυριδάκη, σε μια απο τις πιο όμορφες και συγκινητικές  στιγμές, του Αγιασμού, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook