Αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στις Αρχάνες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Γιούχτα

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Γιούχτας κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής χθες (30/04) στο παιχνίδι με τον Εθνικό, και αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έδωσε το «παρών».

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Δημήτρης Αποστολάκης, έδωσαν το “παρών” στο γήπεδο των Αρχανών.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Κοντά στην προσπάθεια του Γιούχτα, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και θα διεκδικήσει στα μπαράζ την άνοδο του στην Σούπερ Λίγκ 2, για πρώτη φορά στην ιστορία του, βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Δημήτρης Αποστολάκης, έδωσαν το “παρών” στο γήπεδο των Αρχανών και μετά το τέλος του ιστορικού αγώνα, έδωσαν συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, στην διοίκηση του Γιούχτα και όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας.

Παράλληλα, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Γιούχτα στα μπαράζ ανόδου στην Σούπερ Λίγκ 2, που θα είναι η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook