Στην Γ.Σ. της ΕΠΣΗ ο Νίκος Τσαμπουράκης: “Το Ηράκλειο συνεχίζει να βγάζει ταλέντα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης, εκπροσώπησε το σύλλογο στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ στο ξενοδοχείο «Αστόρια».

Πάντα κοντά στο τοπικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες του Ηρακλείου, ο Νίκος Τσαμπουράκης, ο οποίος υπήρξε και ο ίδιος ερασιτεχνης ποδοσφαιριστής, μίλησε με τους εκπροσώπους σωματείων και τους προπονητές και άκουσε τα προβλήματα τους.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Τσαμπουράκης “το πιο σημαντικό για μένα είναι το γεγονός ότι το Ηράκλειο συνεχίζει να βγάζει ταλέντα και αυτό φαίνεται απο την πορεία των Μικτών ομάδων. Είναι σημαντικό ότι η ΕΠΣΗ, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης, που είναι κοντά στον αθλητισμό, θα αποκτήσει σύντομα το δικό της γήπεδο, κάτι που θα λύσει πολλά προβλήματα. Εντυπωσιάστηκα απο το γεγονός ότι η ΕΠΣΗ έχει έτοιμη Μικτή ομάδα κοριτσιών, κάτι που δεν υπάρχει σε άλλο νομό της χώρας. Επίσης, θέλω να πιστεύω ότι η νέα ηγεσία του Αθλητισμού, θα μπορέσει να προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όπως έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης, κάτι για το οποίο δεν χωρά καμία αμφιβολία. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλες τις ομάδες και τους εμπλεκόμενους, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, της περιοχής μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook