Στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Μηνάς Λυσάνδρου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η νέα εποχή στις σχέσεις Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ, επιβεβαιώθηκε στην συνάντηση που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μηνά Λυσάνδρου.

Ο τελευταίος αποδέχθηκε με χαρά, την πρόσκληση απο το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να παραστεί στην συνεδρίαση του αθλητικού σωματείου και να έχει την ευκαιρία να δεί και να ακούσει απο κοντά, την δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο οποίος είναι η ναυαρχίδα του αθλητισμού στην Κρήτη, με 10 τμήματα (βόλει, μπάσκετ, στίβο, πόλο, κολύμβηση, ποδόσφαιρο γυναικών και ακαδημίες, σκάκι, πυγμαχία, Άρση Βαρών, τροχοσανίδα-skateboard) και πάνω απο 1500 ενεργούς αθλητές.

“Η δουλειά που κάνετε έχει τη γοητεία της προσφοράς στον αθλητισμό” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λυσάνδρου, ο οποίος συνεχάρη τα μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για το γεγονός ότι “το όνομα του ΟΦΗ ακούγεται Πανελληνίως σε όλα τα αθλήματα” και τόνισε ότι παρακολουθεί στενά την πορεία όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο CEO της ΠΑΕ ΟΦΗ ανέλυσε με υπερηφάνεια και δέος το σχέδιο της ομάδας για την δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου στο Βαρδινογιάννειο, που θα είναι αθλητικός προορισμός και ζήτησε την συνεργασία και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε όλο αυτό, το φιλόδοξο σχέδιο, που περιλαμβάνει αθλητικές εγκαταστάσεις που θα απογειώσουν το σύλλογο, συνολικά.

“Είναι χαρά και τιμή που είσαι κοντά μας και δίπλα στην προσπάθεια μας. Το έχω ξαναπεί και δημόσια, ότι η επικοινωνία που υπάρχει σήμερα μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι στο καλύτερο επίπεδο και σε αυτό υπάρχει σημαντική συμβολή απο την πλευρά σου και σε ευχαριστούμε για αυτό” ανέφερε στον κ. Μηνά Λυσάνδρου ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

“Εχουμε βρεί πολλές φορές θετική ανταπόκριση απο την πλευρά σου, σε αιτήματα που είχαμε ως Ερασιτέχνης ΟΦΗ και είμαστε τυχεροί που σε έχουμε δίπλα μας” ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης.

“Έχεις δείξει σεβασμό στο σωματείο μας, έχεις καλή πρόθεση και αυτό το εκτιμούμε ιδιαίτερα” σχολίασε ο αντιπρόεδρος Γιώργος Αλετράς, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Δημήτρης Αποστολάκης, σημείωσε ότι Ερασιτέχνης ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ πρέπει να πορευτούν μαζί και να συσπειρώσουν τον κόσμο.

Ο κ. Λυσάνδρου είχε γνωριμία με όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, “χαίρομαι που ήρθα και σας γνώρισα” τους είπε και ήταν θετικός στο να γίνονται συχνά τέτοιες συναντήσεις και να γίνεται συζήτηση σε θέματα που αφορούν την οικογένεια του ΟΦΗ.

Παράλληλα, ο κ. Λυσάνδρου, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την φετινή προσπάθεια που ξεκινάει η ποδοσφαιρική ομάδα και κάλεσε όλο τον ΟΦΗ, να στηρίξει αυτό που χτίζεται φέτος και να γεμίσει το Γεντί Κουλέ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook