Επισκέφτηκε το Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας ΑμΕΑ Χρήστος Σανδαλάκης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ενας σπουδαίος πρωταθλητής, ένας πραγματικός νικητής της ζωής, ο Χρήστος Σανδαλάκης, Παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας ΑμΕΑ, παρέδωσε ένα πραγματικό μάθημα ζωής, στα παιδιά που συμμετέχουν στο Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Τα παιδιά, άκουσαν με προσοχή τον Χρήστο Σανδαλάκη να τους μιλάει για τις αξίες του αθλητισμού, σε μια ακόμη δράση που διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, σε συνεργασία με την ιστοσελίδα για παιδιά zerotoeighteen.gr.

O Παγκόσμιος πρωταθλητής, μίλησε στα παιδιά για τον “αθλητισμό στα άτομα με αναπηρία”.
Στο μίνι σεμινάριο, συμμετείχε ακόμη η κ. Εφη Πασπαλάκη, ιδρυτικό μέλος σε συλλόγους και σωματεία Ατόμων με Αναπηρία-Φοιτήτρια Ιατρικής, ενώ η Αθηνά Ν. Σφακάκη, ξεναγός , συγγραφέας και συνεργάτης στο zerotoeighteen.gr, μίλησε για τους “Αθλητές στη Μινωική Κοινωνία”.

Η ιδιοκτήτρια του zerotoeighteen.gr, Μάρα Μπέκα, μοίρασε και πάλι βιβλία στα παιδιά που συμμετέχουν στο Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και δέχθηκε πολλά ευχαριστώ απο τους μικρούς μας φίλους.
Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωση του, ευχαριστεί την ομάδα του zerotoeighteen.gr, και την ιδιοκτήτρια Μάρα Μπέκα, “για τις ενδιαφέρουσες δράσεις με θέμα τα παιδιά, που γίνονται σε συνεργασία με τον σύλλογο μας”.
Ευχαριστεί τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Ποδηλασίας ΑμΕΑ Χρήστο Σανδαλάκη, “που είναι ένας μεγάλος νικητής της ζωής και παράδειγμα δύναμης και ψυχής για τα μικρά παιδιά”.

Ευχαριστεί ακόμη την κ. Εφη Πασπαλάκη, αλλά και την κ. Αθηνά Ν. Σφακάκη, για τα θέματα που ανέπτυξαν στα μικρά παιδιά που συμμετέχουν στο Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Η 5η εβδομάδα του Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συνεχίζεται όπως και οι εγγραφές, που γίνονται καθημερινά.
Το Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα του Αυγούστου.
Κάθε μέρα, απο τις 8 το πρωί, μέχρι τις 4 το μεσημέρι, τα παιδιά, που συμμετέχουν απολαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητισμού, διασκέδασης, αλλά και κοινωνικών δράσεων!

Πληροφορίες για εγγραφές, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, Καμίνια, τηλέφωνο 2810-311525).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook