Και επίσημα στις 27 Μαρτίου οι εκλογές του Ερασιτέχνη – τέλος εποχής για τον Βασίλη Ξημέρη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gentikoule και κάνει γνωστό ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν οριστικά την Τετάρτη 27 Μαρτίου. Έτσι, αποχωρεί από τον Ερασιτέχνη ο Βασίλης Ξημέρης μετά από 17 χρόνια προεδρίας του!

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος και αποχωρεί από την προεδρία του σωματείου έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνιας μιας και εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 1996.

Όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα είναι ο Παναγιώτης Αντωνακάκης ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλωθεί κανένα ενδιαφέρον για την κατάθεση άλλου ψηφοδελτίου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την πρόσκληση ενδιαφέροντος όσον αφορά την επικέιμενη Γενική Συνέλευση, αναφέρει ότι:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στη συνεδρίαση του στις
06 Μαρτίου 2013 αριθμός πρακτικού 53 αποφάσισε ομόφωνα και καλεί τα Μέλη του Σωματείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό του, άρθρο 5 παράγραφο Ά, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 στα γραφεία του Σωματείου οδός Ισάυρων 93 στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με θέματα ημερησίας διατάξεως :
1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
2. Λογοδοσία και απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης
3. Οικονομικός απολογισμός και ανάγνωση εκθέσεως της εξελεγκτικής επιτροπής
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα 28 Μαρτίου 2013 την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης όπως το καταστατικό ορίζει. Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 22 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30 στα γραφεία του Σωματείου, οδός Ισάυρων 93 στο Ηράκλειο και στον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. κ. Σπυριδάκη Παναγιώτη και μόνο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook