Εδώ Ολλανδία: Το δίτερμα, ο Δεληγιαννίδης και η Έμμεν

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πέρασε μια ακόμα μέρα στο Burgh – Haamstede και ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει στο blog του στο Gentikoule.gr.

Μια ακόμα ζεστή μέρα έφτασε στο τέλος της εδώ στην Ολλανδία και πλέον στον ΟΦΗ ετοιμάζονται για το έκτο φιλικό με την Έμμεν σε ένα μέρος που θα κάνει η ομάδα αρκετές ώρες να φτάσει.

Ας αφήσουμε όμως την αυριανή ημέρα και να επικεντρωθούμε στο σήμερα. Μεταγραφή ζητούσατε; Μεταγραφή ήρθε. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια στον ΟΦΗ με την ομάδα να προσθέτει ένα ακόμα “πάζλ” στο ρόστερ μέχρι την συμπλήρωση του. Με την απόκτηση του 23χρονου έκλεισαν τα μπακ και ο Κοροβέσης θα έχει “αντίπαλο” τον “Δελη” για μια θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο ίδιος αναμένεται αύριο στην Ολλανδία, θα δει το φιλικό με την Έμμεν και στην συνέχεια θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τώρα στην απογευματινή προπόνηση ο Γιώργος Σίμος δούλεψε αρχικά την κυκλοφορία της μπάλας και το γρήγορο παιχνίδι που θέλει να παίζει ο ΟΦΗ την φετινή χρονιά, ενώ πριν το τέλος της προπόνησης έπαιξε ένα δίτερμα, έχοντας σκορπίσει τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες, μη αφήνοντας έτσι κάποιον να βγάλει συμπεράσματα για την αυριανή ενδεκάδα. Σε αυτό το δίτερμα ο Βαζ μοίρασε το χρόνο του με τον Σαμίρ Ναμπί, δείχνοντας πως ο 41χρονος τεχνικός δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο τον Πορτογάλο.

Πάμε και στους τραυματίες τώρα. Μπράουν, Ντίνας, Ναμπί παρέμειναν και σήμερα εκτός με τους δύο πρώτους να κάνουν ατομικό, ενώ ο τελευταίος δεν προπονήθηκε καθόλου έχοντας βάλει πάγο στο πόδι του. Πολύ δύσκολο να παίξουν στα επόμενα φιλικά κάτι που τους αφήνει πίσω πάνω που έβρισκαν ρυθμό από παιχνίδια και προπονήσεις.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook