Πήραμε πίσω τις Κυριακές μας, σε μια κακή θα τα χαλάσουμε;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ήταν ένα κακό παιχνίδι, σε αυτό συμφωνούμε όλοι όμως ο φετινός ΟΦΗ έχει κερδίσει ήδη τον κόσμο με το σπαθί του. Γράφει ο Κώστας Παπαδόπουλος στο blog του στο Gentikoule.

Ναι, ο ΟΦΗ μας έχει συνηθίσει αλλιώς. Να τον βλέπουμε και να τον ευχαριστιόμαστε. Να κοιτάζουμε, μετά το τέλος του αγώνα, τα στατιστικά και να βγάζουν καρδούλες τα μάτια μας βλέποντας 15 και 20 τελικές προσπάθειες, η κατοχή της μπάλας να είναι μεγαλύτερη και από εκείνη του ’40.

Ναι, ο ΟΦΗ μας έχει συνηθίσει να βλέπουμε εντυπωσιακά γκολ, φαντεζί συνδυασμούς και ένα ποδόσφαιρο, που όπως λένε οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, είχαν να δουν δεκαετίες ολόκληρες.

Ναι, γουστάρουμε που ο ΟΦΗ, μετά από χρόνια, είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, που βλέπουμε να τον υπολογίζουν οι αντίπαλοι του σε σημείο που να γίνεται φόβος. Αυτό δεν μας είναι αρκετό;

Δεν γουστάρουμε που βλέπουμε τον ΟΦΗ να τον σέβονται οι εχθροί του, να έχει κερδίσει την συμπάθεια εκείνων που τον έβριζαν μέχρι και πριν από λίγα χρόνια.

Αυτό δεν είναι αρκετό για όλους μας και μια Κυριακή να είναι συννεφιασμένη;

Νομίζω πως μια κακή Κυριακή δεν συγκρίνεται με ότι έχουμε ζήσει φέτος. Για έναν ΟΦΗ που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει πιάσει ακόμα το μάξιμουμ της απόδοσης του και που βρίσκεται ακόμα σε φάση δημιουργίας σε ότι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Όλα όσα έχουμε ζήσει την φετινή σεζόν, δεν μπορούν να διαγραφούν μονοκοντυλιά μετά από μια κακή εμφάνιση. Κριτική θα γίνει και πάντα πρέπει να γίνεται γιατί ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και δεν υπάρχουν ημίμετρα στην καθημερινότητα του.

Αλλά και μόνο που ο κόσμος ανυπομονεί να πάει στο γήπεδο για να δει τον ΟΦΗ, είναι συναίσθημα που είχαμε να το ζήσουμε χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook