Εδώ Ολλανδία: Οι… ρεζέρβες το χαλάρωμα και η Βίλεμ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Κώστας Παπαδόπουλος 24 ώρες μετά το παιχνίδι με την Έμμεν σχολιάζει την εικόνα της ομάδας την σημερινή ημέρα αλλά και το φιλικό με την Βίλεμ.

Στο παιχνίδι με την Έμμεν ο Γιώργος Σίμος θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν θα είναι από τους πρωταγωνιστές μέσα στην χρόνια και αυτοί αντί να τον δικαιώσουν παίζοντας το ποδόσφαιρο που δουλευει η ομάδα στην Ολλανδία και να αρπάξουν την ευκαιρία, έκαναν ένα μέτριο παιχνίδι το οποίο δεν ταιριάζει σε τίποτα με αυτό που θα δούμε φέτος την ομάδα.

Σίγουρα στον ΟΦΗ θα περίμεναν να εμφανιστεί η κούραση στους παίκτες από τις συνεχόμενες προπονησεις, ωστόσο κανείς δεν θα περίμενε μια τέτοια εικόνα από τους αναπληρωματικούς.

Τωρα για την σημερινή ημέρα ο καιρός θέλει να μας τρελάνει αφού η θερμοκρασία από τους 40 βαθμούς έπεσε ξαφνικά στους 22 και η βροχή φαίνεται να είναι προ των πυλών. Στην προπόνηση ο Σιμος δεν… ζόρισε τους παίκτες αφού είχαν ταξίδι σήμερα το πρωί και αύριο φιλικό κάνοντας  ένα απλό χαλάρωμα.

Τωρα για το φιλικό αύριο σίγουρα θα χρησιμοποιήσει διαφορετικά πρόσωπα στην ενδεκάδα τα οποία θα δώσουν την εικόνα που μας είχαν συνηθίσει όλες αυτές τις ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook