Μεσοεπιθετικά υπάρχουν λύσεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ από το κέντρο και μπροστά υπάρχει αρκετό υλικό το οποίοι δείχνει πως μπορεί να… τραβήξει το πρόγραμμα της φετινής χρονιάς, χωρίς να εννοούμε την θέση του φορ.

Οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν καλά που χρειάζεται ενίσχυση και η κορυφή της επίθεσης είναι μια θέση. Ωστόσο σε κέντρο και εξτρέμ αλλά και επιτελικούς μέσους η ομάδα έχει αρκετούς οι οποίοι όλοι είναι ικανοί να σου κάνουν την διαφορά.

Τι εννοούμε; Στο κέντρο υπάρχουν οι Μεγιάδο, Σακόρ, Νάστος, Σουρνάκης και Μίγγος εφόσον επιστρέψει από τον τραυματισμό του, ενώ μην ξεχνάμε πως εκεί χρησιμοποιείται και ο Νέιρα.

Στα εξτρέμ οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται είναι αρκετοί, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και αυτό κάνει τους παίκτες να δίνουν πάντα το 100%. Φερέιρα, Τσιλιανίδης, Βαζ, Ντίνας, Σεμέντο και ίσως ο Σάσι ανάλογα το πλάνο του τεχνικού.

Επιτελικοί μέσοι υπάρχουν δύο αυτή τη στιγμή, ωστόσο και ο Τσιλιανίδης δείχνει πως μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή την θέση. Νέιρα και Ναμπί όμως φαίνεται πως θα τραβήξουν το… κουπί μέσα στην χρονιά στην παραπάνω θέση.

Τώρα στην κορυφή της επίθεσης εκτός από τον Μάνο που είναι σίγουρος κανείς άλλος επιθετικός δεν υπάρχει στην ομάδα, αφού και ο Σάσι είναι σε πολλές θέσεις, ενώ για τον Πέρσον ξέρουμε την ιστορία. Έτσι με μια προσθήκη στην επίθεση ο ΟΦΗ θα είναι αρκετά πλήρης από την μέση και μπροστά και θα μπορέσει να δει την χρονιά που μας έρχεται με καλύτερο μάτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook