Οι βραβεύσεις του ΟΦΗ στην γιορτή του στίβου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην αίθουσα “Ανδρόγεω” του Δήμου Ηρακλείου διοργανώθηκε φέτος η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης με την ονομασία  “Γιορτή του στίβου της Κρήτης”, η οποία περιελάμβανε βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών Κρητικών σωματείων που διακρίθηκαν το 2014, αλλά και των προπονητών τους.

Aπό τον ΟΦΗ βραβεύθηκαν 7 παιδιά (και 6 προπονητές), από τη ΓΕΗ 7 (3), από τον Α.Ο. Λασιθίου  1 (1), από το Αρκάδι 4 (2), από τον Σητειακό 2 (1), από τον ΓΑΣ Ιεράπετρας 2 (1) και από τον Λιβυκό Ιεράπετρας 3 (2).

Για μια ακόμη φορά αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι των χανιώτικων σωματείων που περιλαμβάνονταν στη σχετική λίστα, η οποία είχε καταρτιστεί με βάση συγκεκριμένα κριτήρια (δηλαδή 1η-3η θέση  σε πανελλήνια πρωταθλήματα ανοιχτού και κλειστού στίβου ατομικών και ομαδικών αγωνισμάτων ή συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες με εθνικές μας ομάδες ή επίτευξη πανελληνίου ρεκόρ).
Σίγουρα η εκδήλωση ήταν ξεχωριστή για τον Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία του βραβεύθηκε ως 1ος στην  πανελλήνια  κατάταξη των σωματείων του ΣΕΓΑΣ για το 2014. Η πολύ μεγάλη αυτή διάκριση ήταν λογικό να δώσει στο σύλλογο… τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τον αριθμό των βραβευομένων (συνολικά 37 αθλητές-τριες για επιτυχίες σε ατομικά αγωνίσματα και σκυταλοδρομίες και 7 προπονητές).

Ιδιαίτερα καλή ήταν το 2014 η παρουσία και του Α.Ο. Κύδων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βραβευθούν 12 αθλητές-τριες και 5 προπονητές. O πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, Σωτήρης Λαβούτας, στη σύντομη ομιλία του χαρακτήρισε πολύ επιτυχημένη χρονιά το 2014 για τον Κρητικό στίβο, ενώ έκανε αναφορά και στις σπουδαίες διοργανώσεις που θα φιλοξενηθούν φέτος στο νησί μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook