Ξεκινούν τα μαθήματα στο σκάκι του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στο τμήμα σκάκι του ΟΦΗ που στεγάζεται στην θύρα 1 του “Γεντί Κουλέ”.

Το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ στεγάζεται στην αίθουσα δίπλα στη Θύρα 1 του κεντρικού γηπέδου (Ισαύρων 93, Καμίνια, τηλ. 2810-311525 ή 6973409970), με πλήρως εξοπλισμένη σκακιστική βιβλιοθήκη και με τα απαραίτητα προγράμματα Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.

Με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 5-8 μμ και Σάββατο στις 2-6 μμ, ενώ θα λειτουργήσουν τμήματα και άλλες ώρες, καθώς και τα πρωινά του Σαββάτου.

Με την καθιέρωση της ομάδας του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής οι απαιτήσεις τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα αυξημένες και γι’ αυτό παρέχεται στους αθλητές μας η δυνατότητα για ιδιαίτερη προπονητική υποστήριξη μέσω skype από διακεκριμένους διεθνείς μαιτρ.

Υπεύθυνοι προπονήσεων είναι ο ομοσπονδιακός μαίτρ Στέφανος Γρατσέας, καθώς και ο FIDE instructor Σταύρος Λυράκης. Την ομάδα των εκπαιδευτών του τμήματος συμπληρώνουν οι αθλητές της ομάδας Μανόλης Φραγκιαδάκης και Γιώργος Πρεδευτάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook