Tουρνουά γρήγορου σκακιού (RAPID CHESS) απο τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το σκακιστικό τμήμα του Ο.Φ.Η. σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Κ., την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης και τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. του Δήμου Ηρακλείου, διοργανώνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο, το 2ο τουρνουά του Παγκρήτιου Ατομικού Πρωταθλήματος Ράπιντ 2016.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο GALAXY, που είναι και χορηγός της διοργάνωσης, με ώρα έναρξης στις 11:00 το πρωί.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σκακιστές και σκακίστριες ανεξαρτήτως ηλικίας. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 8 το βράδυ του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου στον Σταύρο Λυράκη στο τηλέφωνο 6977358312 και στον Γιώργο Σερπετσιδάκη στο τηλέφωνο 6944802541 ή στα email [email protected][email protected].

Οι αγώνες θα γίνουν με το ελβετικό σύστημα 7 γύρων με χρόνο σκέψης 10 λεπτά για όλη την παρτίδα και 5 δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση.  Η λήξη των αγώνων αναμένεται γύρω στις 15:30.  Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να βρίσκονται στον χώρο των αγώνων μισή ώρα πριν από την έναρξη. Ενδεχομένη καθυστέρηση στην άφιξη μπορεί να μην επιτρέψει την συμμετοχή του σκακιστή στον 1ο γύρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για δηλώσεις συμμετοχής και συνολικά για την διοργάνωση στο blogτου σκακιστικού τμήματος του Ο.Φ.Η. ofichessclub.blogspot.comκαι στην αναλυτική προκήρυξη που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Κ (www.essk.gr).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook