Στην Περιφέρεια Κρήτης η σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα παιδιά συνοδεύονταν από τους εφόρους Κώστα Βαρβεράκη, Γιώργο Σερπετσιδάκη και γονείς, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου για την διαχρονική στήριξη της ομάδας που στοχεύει στην ανάπτυξη του πνευματικού αθλήματος.

Συγκεκριμένα η σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ τερμάτισε στη 2η θέση στο Πανελλήνιο διασυλλογικό Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, ενώ ο 18χρονος σκακιστής του ΟΦΗ Ανδρέας Κελίρης πήρε την 3η θέση στο Πανελλήνιο ατομικό Πρωτάθλημα Ανδρών. Πρόκειται για δυο από τις μεγαλύτερες διακρίσεις που έχουν πετύχει σκακιστές του ΟΦΗ σε πανελλήνιο επίπεδο και δείχνουν τη δυναμική του τμήματος σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης ευχαριστώντας τους νέους σκακιστές της ομάδας, τους παράγοντες και τους γονείς, ανέφερε ότι η Αντιπεριφέρεια Ηρακλείου και ευρύτερα η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζουν έμπρακτα την ανάπτυξη του πνευματικού αθλήματος που προβάλλει το νησί και σε τουριστικό επίπεδο. Ο κ. Κουκιαδάκης ευχήθηκε τέλος στην ομάδα καλή χρονιά με πολλές νέες διακρίσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο που θα ενισχύσουν την προβολή του νησιού σε αθλητικό, τουριστικό επίπεδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook