Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Το Gentikoule βρέθηκε στην αίθουσα Παπακαλιάτη για να σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν στις εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, οι οποίες ολοκληρώθηκαν.

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με το Gentikoule να σας μεταφέρει ζωντανά τις εξελίεξεις από την αίθουσα Παπακαλιάτη.

Η εξέλιξη των εκλογών:

17:49 Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ πριν από λίγο. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας. Καλό σας απόγευμα!

17:25 Συνεχίζεται η ψηφοφορία τώρα

17:24 Ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες

17:14 Στη Γενική Συνέλευση μίλησε και ο Γιάννης Βαρδαλαχάκης, Γραμματέας της Λέσχης Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης: «Στόχος δικός μας είναι να φτιάξουμε έναν χώρο που θα είναι ένα κύτταρο ομιλήτικο που θα είναι ανοικτός στην κοινωνία του Ηρακλείου και σ αυτήν την κατεύθυνση θα υπάρχουν διάφορες δράσεις. Ο χώρος αυτός θα είναι ανοικτός για τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και τις ακαδημίες που πολλοί από εμάς έχουμε τα παιδιά μας».

16:55 Στη συνέχεια μίλησε ο Κώστας Καζανάκης

16:52 Τον λόγο πήρε ο Βασίλης Ξημέρης, πρώην πρόεδρος Ερασιτέχνη ΟΦΗ

16:51 Νίκος Δουλουφάκης: «Όλοι όσοι συμμετέχουν πρέπει να ξέρουν πως ο ΟΦΗ είναι ένας και αδιαίρετος. Η νέα διοίκηση πρέπει να στηρίξει όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο τον Μιχάλη Μπούση. Στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να βρεις επενδυτές και εμείς ευτυχώς τον βρήκαμε»

16:48 Συνεχίζεται η συνεδρίαση

16:39 Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης πήρε τον λόγο και τόνισε: «Είμαι βαθιά συγκινημένος που βλέπω γεμάτη αίθουσα. Το σωματείο μπαίνει σε μια νέα ιστορία, αρχή με τη νέα διοίκηση που θα προκύψει. Είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες τόσο εμένα όσο και εκείνων που θα εκλεγούν να κάνουμε το σωματείο πιο δυνατό και να είναι ο ΟΦΗ που θα ονειρευόμαστε».

Αυτό που θα μείνει θα είναι το τι κληρονομιά θα αφήσουμε στα επόμενα μέλη του σωματείου. Αυτό θα πρέπει να είναι προτεραιότητα της νέας διοίκησης. Είναι η τρίτη φορά που θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία. Αν μου το έλεγαν πριν 10 χρόνια δεν θα το πίστευα. Είχαμε επιτυχίες αλλά κάναμε και λάθη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Όλα αυτά τα βγάζω από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω το απερχόμενο ΔΣ, που σε δύσκολες εποχές όπως η πανδημία και ήταν δίπλα μας να προχωρήσει το σωματείο».

16:33 Τώρα ακούγεται ο χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτη Σπυριδάκη

16:31 Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης είναι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Δουλουφάκης

16:28 Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει με πολλά άτομα να έχουν ήδη ψηφήσει.

16:25 Αρκετός κόσμος βρίσκεται στην αίθουσα Παπακαλιάτη, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης.

16:02 Καλησπέρα σε όλους, είμαι ο Πάνος Κατσαρός και μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των εκλογών του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μέσα από το Gentikoule. Στην αίθουσα Παπακαλιάτη του “Γεντί Κουλέ”, βρίσκεται ο Μανώλης Σαρρής.

Θυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου (15μελές) στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχουν ως εξής:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

1. ΔΑΝΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1. ΑΛΕΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4. ΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5. ΑΣΣΑΡΙΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
6. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
8. ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
9. ΚΑΖΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
10. ΚΑΜΠΑΚΑΣ ΣΥΜΕΩΝ
11. ΚΑΡΑΓΙΑΝΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
12. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
13. ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
14. ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
15. ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
16. ΚΟΥΜΠΕΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
17. ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
18. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
19. ΜΟΥΡΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
20. ΜΠΑΜΙΕΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
21. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ
22. ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
23. ΠΑΤΙΝΙΩΤΗ ΑΝΝΑ
24. ΣΠΑΓΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
25. ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1. 1ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΛΛΕΡΓΟΣ
3. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
4. ΣΤΕΙΑΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook