Δελτία Τύπου

Gentikoule.gr / 13/09 20:40

Novibet: Υποψήφια για Sports Betting Operator της χρονιάς

Η Novibet αποτελεί την πιο εξελισσόμενη ιστοσελίδα στοιχήματος στην ελληνική αγορά, με ανταγωνιστικές αποδόσεις, παιχνίδια χωρίς γκανιότα (αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη τους) και μια τεράστια γκάμα από fun bets. 

Μανώλης Σαρρής / 23/08 15:28

ANEK LINES: Έκπτωση έως 50% στους νέους φοιτητές και τις οικογένειες τους

Η ANEK LINES, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, υπερήφανα “επιβραβεύει” τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και διευκολύνει τους ίδιους και τις οικογένειές τους στις πρώτες μετακινήσεις τους από και προς τον τόπο σπουδών τους.

Gentikoule.gr / 09/08 10:57

Το πρώτο Hackathon by Stoiximan χτυπάει στην καρδιά της τεχνολογίας της μεγαλύτερης εταιρείας GameTech στην Ελλάδα

Οι έννοιες της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας ίσως ακούγονται συχνότερα απ’ όσο θα έπρεπε και δεν είναι λίγες οι φορές που καλούμαστε να τις αποδεχτούμε ως έχουν.

Gentikoule.gr / 07/05 16:33

«Ημερίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης» με την στήριξη της ΑΝΕΚ LINES

H ΑΝΕΚ LINES, πιστή στη δέσμευσή της για την προώθηση της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης, φιλοξενεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στο υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο της στα Χανιά «Ημερίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Μανώλης Σαρρής / 25/04 17:33

Ο ιδιαίτερος αγώνας του Πετρούνια!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αφήνει για λίγο το άθλημα που κυριαρχεί για να συμβάλει με τις δυνάμεις του για έναν ξεχωριστό σκοπό. Δείτε τα videos.