Έπονται αλλαγές εν όψει “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η κακή μέρα στην οποία βρέθηκαν αρκετοί παίκτες από την μέση και μπροστά, ενδέχεται να φέρει και αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ.

Όταν οι δύο από τις τρεις φάσεις που κάνει ο ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου, προέρχονται από τον κεντρικό σου αμυντικό τότε προφανώς και κάτι δεν λειτούργησε καλά στο μεσοεπιθετικό πλάνο της ομάδας. Μπορεί ο ΟΦΗ να ξεκίνησε κόντρα στον Πλατανιά όπως αναμενόταν, με την ενδεκάδα που έφυγε νικήτρια από το ΟΑΚΑ και το Περιστέρι ωστόσο εν αντιθέσει με τα χθεσινά παιχνίδια, στα Χανιά πέρασαν απαρατήρητοι οι Ναμπί, Σάσι, Βαζ.

Ειδικά ο Άγγλος περισσότερο καθυστερούσε το παιχνίδι του ΟΦΗ παρότι βοηθούσε δημιουργικά με τον Χουάν Νέιρα να παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες απλώνοντας το παιχνίδι του ΟΦΗ από τον άξονα και παίζοντας δίπλα στον Μεγιάδο.

Είναι δεδομένο πως στο ματς της Τετάρτης θα υπάρξουν αλλαγές – όχι μόνο στην άμυνα λόγω της λειψυδρίας που υπάρχει στα στόπερ μετά τους τραυματισμούς και την τιμωρία του Γιαννούλη – αλλά και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του ΟΦΗ. Ούτως ή άλλως, επιλογές υπάρχουν. Αν πάρουμε υπ’ όψιν μας ως πολύ σοβαρό ενδεχόμενο την οπισθοχώρηση του Νάστου στο κέντρο της άμυνας τότε δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον Σακόρ στην μεσαία γραμμή παίζοντας δίπλα στον Μεγιάδο και το Νέιρα να πάρει την θέση του Ναμπί ενώ μένει να φανεί αν ο Φερέιρα θα είναι έτοιμος 100% για να ξεκινήσει βασικός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook