Οι… σίγουροι και τα δύο ερωτηματικά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δύο ερωτηματικά υπάρχουν στον ΟΦΗ για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Γιώργος Σίμος στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο ΟΦΗ δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο Περιστέρι και στόχος είναι μόνο το θετικό αποτέλεσμα για να επιστρέψει η ομάδα στα αποτελέσματα.

Έτσι ο Γιώργος Σίμος και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για την αναμέτρηση έχοντας ωστόσο δύο ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στην επικείμενη αναμέτρηση. Η εμφάνιση του Σωτηρίου στο ματς με τον ΠΑΟΚ τον βάζει αυτόματα στην ενδεκάδα, στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Γιαννούλης, Μπράουν, ενώ στα στόπερ επιστρέφει ο Κουτρουμπής έχοντας παρτενέρ τον Μαρινάκη.

Το πρώτο ερωτηματικό έρχεται να μπει στην θέση “έξι”. Ποιος θα είναι δηλαδή ο αντί – Μεγιάδο… Σακόρ, Στάϊκος και Νάστος διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα χωρίς ωστόσο ο 41χρονος τεχνικός να είναι ακόμα σίγουρος για το ποιον θα επιλέξει.

Η άλλη θέση στο χώρο του κέντρου είναι σίγουρη από τον Νέιρα, ο οποίος θέλει να πάρει πίσω το κακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σε ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Ναμπί, ενώ τα “φτερά” δεν θα αλλάξουν με τους Τσιλιανίδη και Σεμέντο να είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα.

Το δεύτερο ερωτηματικό είναι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Φιγκεϊρέντο στα τελευταία παιχνίδια έχει την φανέλα του βασικού, ωστόσο ο Μάνος το τελευταίο διάστημα δείχνει ανεβασμένος με αποτέλεσμα η συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών να είναι 50-50…

Πάντως στον ΟΦΗ πιστεύουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την συνέχεια μιας και υπάρχει αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook