Pic | Ψεύτες με αποδείξεις στον Άρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

To ψέμα μπορεί να αποδειχθεί εύκολα και έτσι ακριβώς καταρρίφθηκε η διαρροή της ΠΑΕ Άρης περί “άρνησης του ΟΦΗ για παραχώρηση εισιτηρίων”. Και αυτό αποδεικνύεται εγγράφως πως ο Άρης στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα δεν ζήτησε ποτέ εισιτήρια για το Σάββατο.

Τις τελευταίες ώρες διακινείται μια διαρροή από την ΠΑΕ Άρης προς τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας ότι οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν εισιτήρια με τον ΟΦΗ να δίνει αρνητική απάντηση. Βέβαια, αυτό δεν υπάρχει ούτε ως αστείο αφού όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που παραχωρεί εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων.

Τώρα όμως το ψέμα που διακινείται από τον Άρη αποδεικνύεται εγγράφως καθώς σας παρουσιάζουμε το επίσημο πρακτικό από την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα όπου αποδεικνύεται πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ζήτησε ποτέ εισιτήρια. Και όχι μόνο αυτό αλλά αφού η σύσκεψη έγινε πριν μια εβδομάδα, ξαφνικά σήμερα θυμήθηκαν στον Άρη να ζητήσουν εισιτήρια και αφού έχει ξεκινήσει η διάθεση τους για τον κόσμο του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το έγγραφο της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας

“Σας ενημερώνουμε ότι στην προγραμματισμένη για σημερα Πεμπτη 5/12 και ώρα 12 σύσκεψη για τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν θα παραστεί λόγω ανηλειμμενων υποχρεώσεων. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν επιθυμεί την χορήγηση εισιτηρίων ή θύρας για μεμονωμένους φιλάθλους της”

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook