Με τον ΑΔ Ηρακλείου θα συναντηθεί ο ΟΦΗ για να βρεθεί λύση στο θέμα της θύρας 6

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχο Μανώλη Κοντοδιάκο θα ζητήσει ο ΟΦΗ μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να συζητήσουν την εξεύρεση λύσης στο θέμα της εισόδου φιλάθλων της θύρας 6 του “Γεντί Κουλέ”.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα από το Gentikoule, η θύρα 6 δεν θα ανοίξει τις πόρτες της ούτε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ζήτησε να μπουν παιδιά των ακαδημιών ενώ το αίτημα της ομάδας καταγράφτηκε και στα πρακτικά της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας.

Στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από αυτήν την επιμονή της αστυνομίας στο να κρατάει κλειστές τις πόρτες της θύρας 6 με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια πολύ άσχημη εικόνα στο “Γεντί Κουλέ”. Και ασφαλώς τίθεται ως θέμα συζήτησης και η οικονομική ζημιά που μπορεί να υποστεί η ομάδα από την απώλεια εσόδων λόγω της διάθεσης των εισιτηρίων.

Για αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, επιδιώκουν στον ΟΦΗ να συναντηθούν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχο Μανώλη Κοντοδιάκο προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο θέμα της θύρας 6. Όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας, μέσα από την συνάντηση μπορούν να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις ώστε να αποφευχθεί το “κλείσιμο” μιας ολόκληρης θύρας που ουσιαστικά χρησιμεύει για να κάθονται οι αστυνομικοί πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Και η αλήθεια είναι ότι λύση μπορεί να βρεθεί αρκεί να υπάρχει η καλή διάθεση από την πλευρά της Αστυνομίας αλλά και η δυνατότητα… προτάσεων από την πλευρά του ΟΦΗ προκειμένου η θύρα 6 να γεμίσει ξανά με κόσμο και φωνές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook