Τελευταίο ρεπορτάζ από την Αργεντινή: “Πρόταση ΟΦΗ για Μπου, από Ιταλία για Ρετέγκι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έκταση αρχίζει και παίρνει το θέμα με τους δύο Αργεντινούς και την πρόταση του ΟΦΗ καθώς τελευταίο, χρονικά ρεπορτάζ, από την Λατινική Αμερική αναφέρει πως ο ΟΦΗ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Βάλτερ Μπου.

Μετά το ρεπορτάζ προηγούμενων ωρών, οι Αργεντινοί πλέον αρχίζουν να αναφέρουν και τον ΟΦΗ στα ρεπορτάζ τους επιβεβαιώνοντας και τις πληροφορίες του Gentikoule που θέλουν την υπόθεση απόκτησης του Μπου να παραμένει ανοικτή.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας tycsports.com πριν από μια ώρα αναφέρει πως ο ΟΦΗ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Βάλτερ Μπου ενώ την ίδια ώρα υπάρχει ενδιαφέρον και πρόταση από την Ιταλία για τον Ματέο Ρετέγκι λόγω και της παρουσίας του μάνατζερ του Φραντσέσκο Τότι.

Όπως αναφέρουν στο ρεπορτάζ, ο ΟΦΗ κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Βάλτερ Μπου αφήνοντας το ανοικτό για το τι θα γίνει και αν οι “Γενοβέζοι” θα δεχτούν την πρόταση του για την παραχώρηση του 27χρονου φορ ή θα τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Την ίδια ώρα αναφορικά με το μέλλον του Ματέο Ρετέγκι, στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται λόγος για την επιθυμία του μάνατζερ του Φραντσέσκο Τότι να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα του Καμπιονάτο δίχως να αποκαλύπτεται το όνομα του.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως το ρεπορτάζ του tycsports.com επιβεβαιώνει όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στην Αργεντινή πως σκοπός της Μπόκα είναι να κρατήσει τον έναν εκ των δύο στο ρόστερ της και ο άλλος να παραχωρηθεί δανεικός.